Nogomet

Dinamu u Parizu sudi Poljak Gil

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 05.11.2012.
Dinamu u Parizu sudi Poljak Gil
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamo u utorak u četvrtom kolu skupine A Lige prvaka gostuje na Parku prinčeva. Utakmice između pariškog i zagrebačkog kluba sudit će Poljak Pawel Gil, a poznato je i s kojim će snagama Ancelotti napasti goste.

Utakmicu četvrtog kola skupine A između Paris Saint-Germaina i zagrebačkog Dinama sudit će Poljak Pawel Gil. Riječ je o 36-godišnjem ekonomistu iz Lubina koji će u Parizu drugi put suditi utakmicu Lige prvaka.

U prvom kolu ovosezonske Lige prvaka sudio je ogled između Šahtara i Nordsjaellanda, a prošle je godine vodio jednu utakmicu kvalifikacija Lige prvaka, kao i četiri utakmice Europske lige.

Ukupno je odsudio 25 međunarodnih nogometnih utakmica, a pritom je podijelio 97 žutih i šest crvenih kartona. Također, u sedam navrata je dosudio jedanaesterac.

Osim informacije o sucu utakmice, stigla je i informacija o popisu igrača na koje Carlo Ancelotti računa za ogled protiv hrvatskog predstavnika. Na popisu nema iznenađenja, sve najveće zvijezde su u konkurenciji za nastup, a već otprije Talijanu nedostaje desetak igrača, od kojih su najpoznatiji Nene, Motta i Gameiro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2012. u 20:38
    Link za stream? Puno hvala unaprijed! A hvala i HRT-u što nam za lihvarsku cifru od 80 i nešto kuna prenosi ništa, velika hvala!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2012. u 00:29
    Ne bi dinamu pomogao niti Mamić osobno da na terenu drži zviždaljku.
    Obrisan korisnik
  • dras_l05.11.2012. u 21:55
    jedinica ko kuća, kad trener i igrači non-stop ponavljaju poslije poraza da je veliki uspjeh nastupiti u ligi prvaka, rezultat je potpuno izvjestan ... divim se Hajduku kako je hrabro napao Inter Milan i izvukao pobjedu
    dras_l