Nogomet

Srna: "Ne mogu to objasniti, ne znam tko je trebao čuvati Mosesa, ali više nije ni važno"

Josip Tolić • četvrtak, 08.11.2012.
Srna: "Ne mogu to objasniti, ne znam tko je trebao čuvati Mosesa, ali više nije ni važno"
Foto: EPA

Nakon ogleda Chelseaja i Šahtara (3:2) u četvrtom kolu Lige prvaka kapetan gostiju Darijo Srna izjavio je da je njegova momčad igrala dobro, ali sreća je nije služila. Njegov suigrač Oleksandr Kučer smatra kako je poraz Rudara nezaslužen.

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna nezadovoljan je izvedbom svoje momčadi u utakmici četvrtog kola Lige prvaka, gdje su Rudari gostovali u Londonu kod Chelseaja i izgubili 3:2 pogotkom u sudačkoj nadoknadi. S obzirom da je Juventus u drugoj utakmici svladao Nordsjaelland 4:0, borba za dva mjesta za osminu finala ostala je otvorena.

"Iskompliciralo se sve jer Chelsea ima sedam bodova, isto kao i mi. Situacija nije tako dobra – da smo remizirali, bilo bi puno bolje. Igrali smo dobro i imali dosta prilika za pogodak, ali sreća nije bila na našoj strani", izjavio je Srna nakon utakmice.

"Pobjeda bi nam dala siguran prolazak dalje, no na kraju nismo uspjeli. Međutim, ovaj poraz nismo zaslužili. Svatko tko je gledao utakmicu to vidi. Da smo zabili iz svojih šansi, moglo je biti 3:2 za nas, ali nije", izjavio je branič Rudara Oleksandr Kučer.

Domaćini su poveli već u šestoj minuti pogotkom Fernanda Torresa nakon lošeg ispucavanja vratara Pjatova, a izjednačio je Willian već tri minute potom. Mreže su mirovale do završnice prvog poluvremena - u 40. je Óscar vratio prednost Plavima, a na samom startu nastavka Willian je drugim pogotkom postavio 2:2. Kad se činilo kako će ogled završiti podjelom bodova, u posljednjim trenucima utakmice Victor Moses nakon udarca iz kuta glavom je poentirao za 3:2 i veliku pobjedu branitelja naslova.

"Prva dva pogotka glupo smo primili, no to je nogomet; potom je pobjednički gol stigao od igrača koji nije najveći na terenu."

"Ne mogu to objasniti. Ne znam tko ga je trebao čuvati, no to više nije ni važno. Izgubili smo utakmicu i sad trebamo još jednu pobjedu kako bismo bili sigurni u prolazak dalje. Međutim, bila je to fantastična utakmica i privilegij je bilo igrati u njoj", zaključio je 30-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 16:26
    piši propalo
    Obrisan korisnik