Košarka

Josh Howard pojačava Timberwolvese

Filip Han • četvrtak, 15.11.2012.
Josh Howard pojačava Timberwolvese

Ozljede šestorice igrača Minnesota Timberwolvesa dovele su do, za sad još neslužbenog, potpisivanja bivšeg All Star igrača. Josh Howard već bi u petak trebao pomoći Timberwolvesima u utakmici protiv Golden State Warriorsa...

Desetkovani ozljedama, Minnesota Timberwolvesi traže pojačanje u bivšem All Star igraču Joshu Howardu. Howard je u ponedjeljak odradio trening za Wolvese te prema neslužbenim informacijama treba proći još samo liječnički pregled da bi potpisao ugovor. Očekuje se da će ugovor biti jednogodišnji, a njegov iznos još nije poznat.

Trener Rick Adelman nada se da će Howard zaigrati već u petak protiv Golden State Warriorsa, i tako olakšati posao Andreju Kiriljenku na krilu. Howard u ekipu donosi čvrstinu u obrani, i solidnu prijetnju u napadu, što je pokazao zabijajući prosječno 14.5 poena u dosadašnjih devet sezona u NBA ligi.

Chase Budinger u utorak je uspješno operirao koljeno, te će s parketa izbivati između 4 i 6 mjeseci. Prije njega ozljede su pretrpjeli Kevin Love, Ricky Rubio, J. J. Barea, Brandon Roy i Nikola Peković. Ako se svi igrači oporave u očekivanom roku, Minnesota će u play offu biti težak protivnik svim ekipama na Zapadu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.11.2012. u 10:26
    Ak se ovak nastave ozljeđivat neće imat s kim igrat za tjedan dana, a ne da će bit u playoffu. Iako da su svi zdravi svakome jako neugodan suparnik.
    Obrisan korisnik
  • Gogeta16.11.2012. u 08:22
    PMS te hvata? Nemaš što misliti, sve ti piše gore tko je i što je. http://www.nba.com/playerfile/josh_howard/
    Gogeta
  • Obrisan korisnik16.11.2012. u 08:11
    nedo bog stavit sliku od čovjeka pa ti znaj jel to onaj stari dobi josh na kojeg ja mislim ili je neki sasvim deseti!
    Obrisan korisnik