Nogomet

Video: Bilićev Lokomotiv napokon do pobjede, odluka pala već u četvrtoj minuti

Borna Rupnik • ponedjeljak, 19.11.2012.
Video: Bilićev Lokomotiv napokon do pobjede, odluka pala već u četvrtoj minuti
Foto: Kristijan Komarica

Dugo je trajao niz moskovskog Lokomotiva bez pobjede, no u ponedjeljak u Samari konačno je bilo prilike za radost bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića...

Serijom slabih rezultata, Lokomotiv iz Moskve pao je na osmo mjesto ruskog nogometnog prvenstva, no u 16. kolu momčad Slavena Bilića vratila se pobjedama.

Gostovanje u Samari, kod Krilje Sovjetov, odlučio je napadač N'Doye pogotkom već u četvrtoj minuti dvoboja. Tih 1:0 ostalo je na semaforu sve do samog kraja.

Hrvatski reprezentativni branič Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta, dok je vratar Dario Krešić ostao na klupi. Priliku je među vratnicama dobio Guilherme.

Lokomotiv je ostao na osmoj poziciji, s 25 osvojenih bodova, 14 manje od vodećeg sastava, gradskog rivala CSKA.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 23:40
    Ruska liga jača od nizozemske portugalske a možda i od francuske s vremenom uz veliki novac koji posjeduju dođu među prve 4 lige europe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 18:21
    Kad se sjetim samo negdje početkom 10.mj da je Lokomotiv bio 3-4 na tablici i ispred zenita i daleko ispred Spartaka.Nažalost sad su daleko od mjesta koje vodi u Europu,ali nadam se i vjerujem da će se Lokomtiv dići i nanizati seriju pobjeda doći među prvih 5 ekipa!
    Obrisan korisnik