Nogomet

Pereira: "Zadovoljan sam, rezultat je na kraju realan"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2012.
Pereira: "Zadovoljan sam, rezultat je na kraju realan"
Foto: Davor Sajko

Nakon što je Porto visoko svladao Dinamo s 3:0, trener Porta Vitor Pereira izražavao je zadovoljstvo. Portugalski stručnjak smatra kako je konačni rezultat realan...

Dinamo je protiv Porta na gostovanju stvorio dosad najkonkretnije prilike u ovosezonskom izdanju skupina Lige prvaka, međutim to nije bilo dovoljno. Domaćin je i u ovom susretu bio bolji i na kraju je visoko slavio s 3:0.

Trener portugalske momčadi Vitor Pereira bio je zadovoljan igrom svojih igrača.

"Bila je to dobra utakmica u kojoj smo bili smireni, a u drugom poluvremenu dodatno smo pojačali agresivnost i zaigrali još bolje u tranziciji. Nismo loše igrali niti u prvom dijelu."

Pereira nakon nove pobjede ističe da je cilj momčadi i dalje plasman na prvo mjesto mjesto u skupini, a za ostvarenje toga će morati doći barem do boda u Parizu.

"S 13 bodova imamo realne šanse za prvo mjesto i s tim razmišljanjem odlazimo u Pariz. Prema našoj kvaliteti, prvo mjesto u skupini je nešto što svi očekujemo. U susretu protiv Dinama igrači su pokazali profesionalan pristup i moram im čestitati. Rezultat je na kraju realan", dodao je Pereira.

"Dinamo nam je stvorio određene probleme posebno u prvom dijelu, međutim individualnom kvalitetom smo uspjeli doći do prednosti. U grupnoj fazi smo odigrali puno dobrih utakmica, postigli smo puno pogodaka, a malo primili i pokazali smo da smo vrlo konstantni i kvalitetni", dodao je Pereira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!