Nogomet

Sammir: "Lopta jednostavno nije htjela u mrežu", Beqiraj: "Ništa nam neće ući"

Borna Rupnik • četvrtak, 22.11.2012.
Sammir: "Lopta jednostavno nije htjela u mrežu", Beqiraj: "Ništa nam neće ući"
Foto: EPA

Dinamovi su igrači po završetku susreta u Portugalu žalili za propuštenim prilikama. Osim realizacije, smatraju da si ne mogu ništa predbaciti...

Zagrebački su Modri na gostovanju kod Porta imali nekoliko dobrih šansi pomaknuti se s nule u rubrici postignutih pogodaka u Ligi prvaka, no domaćin je još jednom dokazao snagu i pobijedio rezultatom 3:0.

Ivan Kelava: "Dali smo sve od sebe, no Porto je jednostavno bolji od Dinama. Odigrali smo dobro, parirali domaćinu i imali odlične prilike te si nemamo što predbaciti, ali presudila je Portova kvaliteta".

U prvom je poluvremenu Sammir pogodio vratnicu. "Gađao sam drugi kut i pogodio, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Bilo je i poslije prilika, no nismo ih realizirali, a Porto je dovoljno dobar da zna kazniti promašaje", izjavila je Dinamova "desetka".

Blizu pogotka bio je i Fatos Beqiraj, koji također žali za manjkom sreće. "Ništa nam neće ući, kada bismo matirali vratara, ispriječila se vratnica ili igrač na crti. Porto je svoje prilike i poluprilike zabio. To je Liga prvaka, a mi moramo razmišljati pozitivno jer smo unatoč negativnom rezultatu odigrali dobru utakmicu".

O realizaciji je govorio i branič Domagoj Vida, koji je dolazio na skok nakon prekida. Slaže se sa svojim trenerom Čačićem da je Dinamo izgledao bolje nego u dosadašnje četiri utakmice.

"Ovo nam je možda i najbolja utakmica, činjenica je da smo igrali dobro. Međutim, što to vrijedi bez osvojenih bodova? Trudili smo se i dugo bili u utakmici, držali se blizu Porta, ali njihovi su igrači toliko klasni da kažnjavaju i najmanje pogreške. Nama treba više prilika za pogodak, što na ovoj razini dolazi do izražaja", kaže Vida.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 15:38
    Pozivam sve na nocno bdijenje sljedece godine dan prije utakimce 4. pretkola lige prvaka da se skupa pomolimo da se Dinamo ne kvalificira u ligu prvaka. Ovo sve skupa nema vise nikakvog smisla, u slucaju kvalifikacije u ligu prvaka sljedece godine imat ce rekord od 18 uzastopnih poraza i gol... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir22.11.2012. u 13:53
    Nevjerojatno šta se sve može promašiti. Ajde ona Sammirova se odbila van umjesto unutra. To je peh, ali one 2 Beqiraja, tu valjda nije dovoljno samo biti loš ili trom. Ne zgurat onu loptu u gol sa 1,5m, stvarno moraš biti......ma bolje da ne napišem........
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 13:05
    Po meni je jedan (od mnogih) veliki problem taj da štogod ove balerine napravile treneri ce ih hvaliti, bit će bolje...nisu imali sreće! Svako mora snosit odgovornost za svoja (ne)djela! Čačić za debilizam u igri, a igrači za svoju igru! Ok prvo poluvrijeme, ali utakmica se ne igra jedno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 11:37
    I šta se stalno pozivaju na sreču??? Onima koji znaju ne treba sreća oni zabijaju, a ove zvjezdice kaj ne znaju samo sreču prizivaju!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 11:35
    Ovaj Sammir pojma nema. samo carini loptu. Bilo je još pet šest puta dobra prilika za stvorit priliku ali onda ona dođe do ovog seronje koji ju carini i sve propadne. Obični glumac!
    Obrisan korisnik