Nogomet

Giroud: "Montpellier je pokazao da je dobra momčad, ne zaslužuje 14. mjesto u prvenstvu"

Maj Gašparac • četvrtak, 22.11.2012.
Giroud: "Montpellier je pokazao da je dobra momčad, ne zaslužuje 14. mjesto u prvenstvu"
Foto: EPA

Arsenal je u pretposljednjem kolu Lige prvaka svladao Montpellier i osigurao prolaz u drugi krug tog natjecanja. Nakon utakmice Olivier Giroud, napadač Topnika koji je prošle sezone igrao za francusku momčad, pohvalio je nastup svojeg bivšeg kluba.

Arsenal je u srijedu pogocima Jacka Wilsherea i Lukasa Podolskog svladao francuski Montpellier u Ligi prvaka i osigurao prolazak skupine.

Pozdravlja dolazak Henryja

U zimskom prijelaznom roku možda će ponovno Topnike pojačati Thierry Henry, koji bi došao na posudbu iz SAD-a: "Uvijek je dobro igrati s vrhunskim francuskim igračima poput njega. Trenirao je s reprezentacijom tijekom reprezentativne stanke i pričali su mi da je u dobroj formi. Mogao bi nas pojačati, zašto ne?", zaključio je.

Napadač Arsenala Olivier Giroud, koji je prošle sezone bio član Montpelliera, prokomentirao je taj dvoboj: "Bili smo učinkoviti u napadu. Oni su imali nekoliko prilika, ali smo se dobro obranili."

"Morali smo biti učinkoviti u drugom poluvremenu i 'ubiti' utakmicu kako bismo uspostavili kontrolu. Nije nam bilo lagano, pogotovo u prvom poluvremenu", rekao je Giroud.

Francuski napadač zatim se osvrnuo i na svoj nastup: "Uvijek je čudno igrati protiv svojeg bivšeg kluba. Pokušao sam dati sve od sebe i ostati usredotočen", prokomentirao je.

Montpellier se trenutno nalazi na 14. mjestu u domaćem prvenstvu, što je Giroud prokomentirao sljedećim riječima: "Pokazali su da su dobra momčad i da ne zaslužuju tu poziciju", zaključio je.

Liga prvaka, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

Arsenal2:0Montpellier
Schalke 041:0Olympiakos
1Schalke 04 610:6+412
2Arsenal 610:8+210
3Olympiakos 69:909
4Montpellier 66:12-62

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!