Nogomet

Götze: "Vidjelo se da se želimo iskupiti za prošlu godinu"

Maj Gašparac • četvrtak, 22.11.2012.
Götze: "Vidjelo se da se želimo iskupiti za prošlu godinu"
Foto: EPA

Nogometaši Borussije iz Dortmunda svladali su na gostovanju Ajax s visokih 4:1, pri čemu je dvije asistencije i pogodak upisao Mario Götze. Madi Nijemac izjavio je da je ove sezone njegovoj ekipi veliki motiv loš nastup prošle godine u tom natjecanju.

Nogometaš Borussije iz Dortmunda Mario Götze dva puta je asistirao i postigao jedan pogodak u pobjedi svoje ekipe protiv Ajaxa. Njemačka momčad prvoplasirana je u skupini D Lige prvaka, a mladi nogometaš prokomentirao je posljednju pobjedu svoje ekipe. Götze je naglasio kako je veliki motiv za njegovu momčad bilo i prošlogodišnje ispadanje.

"Jako dobro smo odigrali i iskoristili smo prilike koje smo stvorili. Vidjelo se da se želimo iskupiti za prošlu godinu, a mislim da smo u tome jako dobro uspjeli", izjavio je Götze za uefa.com.

"Oduševljeni smo što smo na vrhu skupine i veselimo se nadolazećim utakmicama. Liga prvaka je velik izazov i morate biti spremni na njega, što smo uspjeli. U tome je razlika od prošle sezone", poručio je njemački igrač.

U momčadi Borussije iz Dortmunda posljednjih pola sata odigrao je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je ponudio svoje viđenje susreta: "Mislim da ovo nije bila naša najbolja utakmica u Ligi prvaka ove sezone."

"Bili smo bolji u utakmici protiv Manchester Cityja, ali i danas smo igrali dobro i zaslužujemo biti prvi u skupini. Pokazali smo cijeloj Europi da možemo biti dobri u Ligi prvaka, a ne samo u Bundesligi. Ići ćemo korak po korak, ali ako nastavimo ovako igrati možemo postići sjajne stvari u ovom natjecanju", zaključio je Perišić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 17:22
    S ovakvom postavom i igrom i može se nešto učiniti u LP, sada ima dosta vrhunskih klubova u jednakoj formi i kvaliteti igre, Barca, Real, Dortmund, Bayern, Šahtar, Chelsea/Juventus, United, ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 16:11
    tesko ...previse bjezi Bayern ali tko zna..ove sezone je LP bitna
    Obrisan korisnik
  • danchy22.11.2012. u 15:49
    ajmo se sad skoncentrirat na prvenstvo i probat ulovit Bayern... Echte Liebe
    danchy