Nogomet

Bojko: "Cibalia je psihički pala, nedostaje joj slavonski inat. Nadam se da nisam privremeno rješenje"

Borna Rupnik • utorak, 27.11.2012.
Bojko: "Cibalia je psihički pala, nedostaje joj slavonski inat. Nadam se da nisam privremeno rješenje"
Foto: Bruno Karadža

Miroslav Bojko vodit će Cibaliju do zimske stanke, a prvi će mu ispit na klupi Vinkovčana biti slavonski derbi, odnosno gostovanje u Osijeku i lov na polufinale Hrvatskog kupa...

Nakon neriješenih 1:1 u Vinkovcima, nogometaši Osijeka malo su bliže plasmanu u polufinale Kupa, no uoči uzvrata u Gradskom vrtu u taboru Cibalije niti ne pomišljaju odustati od borbe.

"Svi smo u Vinkovcima svjesni koliko je važno proći dalje. Momčad je psihički pala i moram ih hitno dići, prvi mi je zadatak vratiti joj agresiju i samopouzdanje. Jasno je da slijede samo kozmetičke promjene, za one radikalne nema vremena. Cibaliji nedostaje slavonski inat, ne smijemo ispasti iz lige, a da pritom nismo dali sve od sebe", najavio je Miroslav Bojko, trener koji će barem do kraja jesenske polusezone sjediti na klupi Vinkovčana.

Bojko je preuzeo dužnost Željka Kopića, koji se povukao nakon subotnjeg poraza u Zadru.

"Hvala upravi na ukazanom povjerenju, a sve igrače već poznajem, dobar dio njih trenirao sam u omladinskom pogonu. Ostale sam upoznao kao pomoćnik Samira Toplaka", objasnio je.

O trenutku u kojemu preuzima Cibaliju, kao i nedostatku iskustva, Bojko kaže: "Svjestan sam da nemam prvoligaškog iskustva i bio bih sretan da nisam Cibaliju preuzeo u ovakvom trenutku. Međutim, završio sam sve škole, a ovo mi je prvo pravo imenovanje. Prošli sam puta bio trener na samo tri dana, nadam se da sada nisam samo privremeno rješenje i da ću se dokazati".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • maxi27.11.2012. u 16:58
    i ja se nadam miroslave :)
    maxi