Nogomet

Vukojević: "Ovih 1:1 na kraju je najrealniji rezultat. Mi smo odigrali pošteno"

S Maksimira:Borna Rupnik • srijeda, 05.12.2012.
Vukojević: "Ovih 1:1 na kraju je najrealniji rezultat. Mi smo odigrali pošteno"
Foto: FaH

Ognjen Vukojević bio je u Zagrebu jedini hrvatski predstavnik u dresu kijevskog Dynama. Protiv zagrebačkog imenjaka igrao je stopera, a smatra da se utakmici ne može ništa prigovoriti...

Kijevski Dynamo i zagrebački Dinamo odigrali su 1:1 u šestom kolu Lige prvaka. Nakon što je na samom kraju prvog poluvremena goste u vodstvo doveo Jarmolenko, na samom kraju drugog poluvremena poravnao je Ivan Krstanović s bijele točke.

"U Ukrajini mi je dobro. Sada nam je gotova polusezona i slijedi nam zasluženi odmor. Mislim da ćemo na proljeće igrati zapaženu ulogu u Europskoj ligi".

"Žao mi je što nije bilo više publike. No, mislim da su oni koji su došli mogli uživati", konstatirao je hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji je odigrao svih 90 minuta za Kijevljane. Niko Kranjčar nije kandidirao za nastup.

Kiša je na početku utakmice prerasla u snijeg pa je teško bilo uopće kontrolirati loptu, a zbio se i prekid od 15 minuta dok se označe linije.

"Unatoč teškom terenu, utakmica je bila zanimljiva. Čestitao bih i nama i Dinamu na jednoj fer i korektnoj borbi. Mislim da je ovih 1:1 na kraju i najrealniji rezultat. Čestitam Dinamu i na prvom bodu i na prvom postignutom pogotku. Mi smo došli i odigrali pošteno, kao što smo i najavljivali", nastavio je Vukojević.

Svom bivšem klubu poželio je još brojniju podršku: "Želim Dinamu sreću u budućnosti, a da sljedeće godine ima i više navijača".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 11:57
    Ogi, mogao si se malo manje bacat po terenu, ne tražit žuti karton za Vidu, širit ruke za svaki faul dosuđen za Dinamo i malo suptilnije proslavit gol...
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava05.12.2012. u 07:08
    Ogi zar je malo 3363....navijača......
    Torca-Dubrava