Nogomet

Hart: "Manchester City je iznevjerio sam sebe"

Branimir Korać • srijeda, 05.12.2012.
Hart: "Manchester City je iznevjerio sam sebe"
Foto: EPA

Manchester City će željeti što brže zaboraviti ovosezonsko izdanje Lige prvaka. Igrači trenera Roberta Mancinija nisu upisali niti jednu pobjedu i iza njih je vrlo razočaravajuća sezona...

Iako su željeli pobjedu za kraj ovosezonskog puta u Ligi prvaka, igrači Manchester Cityja nisu stigli do nje. Na gostovanju u Dortmundu poraženi su 1:0 i vrlo razočarani napuštaju elitno klupsko natjecanje.

Kako je City igrao ove sezone, dovoljno govori podatak da je Joe Hart bio među solidnijim igračima Cityja u Ligi prvaka. Naravno, vratar Cityja je vrlo razočaran ispadanjem u grupnoj fazi.

Roberto Mancini: "Pokušavali smo, ali nismo mogli zabiti. Ako vam napadači ne zabijaju, onda ćete jako teško doći do pobjede. Imali smo sasvim dovoljno prilika, međutim nikako nismo mogli do pogotka. Do nedjelje ćemo se oporaviti i bit ćemo spremni za Manchester United."

"Sami smo sebe iznevjerili, trebali smo pobjeđivati. Borussia i Real su napravili sjajan posao, ali mi smo trebali biti barem do posljednjeg dana u igri za prolaz. Trebali smo biti u njihovoj poziciji, ali nismo i za to možemo kriviti samo sebe", rekao je Hart.

Igrači Manchestera su tražili pobjedu u Dortmundu kako bi barem uhvatili Europsku ligu, međutim nisu uspjeli.

"Razočarani smo što nismo dohvatili barem Europsku ligu. Prošle sezone smo bili nešto bolji, ove sezone smo imali i vrlo tešku utakmicu, a kada napravite pogreške u prvim utakmicama, dalje vam je puno teže. Dobro je zbog domaćeg prvenstva da ne igramo Europsku ligu, međutim željeli smo ostati u Europi i zato smo jako razočarani", dodao je Roberto Mancini.

U nedjelju je na rasporedu veliki derbi između dva Manchestera, a Hart ne vjeruje da će ovaj poraz u Dortmundu imati ikakvog utjecaja na prezentaciju Cityja u derbiju.

"Razočarali smo u Ligi prvaka, ali smo u prvenstvu sjajni i konstantni i ne vjerujem da će se ovo odraziti na nas u derbiju. Nadam se da ćemo osvojiti naslov prvaka Engleske i tako dobiti priliku ispraviti pogreške koje smo činili ove sezone", smatra Hart.

Liga prvaka, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Borussia D.1:0Manchester City
Real Madrid4:1Ajax
1Borussia D. 611:5+614
2Real Madrid 615:9+611
3Ajax 68:16-84
4Manchester City 67:11-43

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 15:50
    A ni Eurposku ligu xD
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 15:50
    Nije žvaka za seljaka niti City za Ligu prvaka :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 11:40
    vas je mancini iznevjerio kojeg trebate čim prije potjerat. momčad citya po imenima je u rangu barce i reala a ne može ajax dobit. taj mancini mi nebi vodio ni stado ovaca
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 10:13
    Nije u šoldima sve....
    Obrisan korisnik