Košarka

LeBron James: "Damian Lillard je rookie godine"

Branimir Korać • četvrtak, 10.01.2013.
LeBron James: "Damian Lillard je rookie godine"
Foto: EPA

Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James s Miami Heatom gostuje u Portlandu gdje će zaigrati protiv domaćih Trail Blazersa. S druge strane će stajati sjajni Damian Lillard, po LeBronovom mišljenju najbolji rookie sezone...

Uoči gostovanja Miami Heata u Oregonu, LeBron James je nahvalio mladu zvijezdu Blazersa. Damian Lillard je novak u NBA ligi, a po Jamesovom mišljenju i najveći kandidat za novaka godine.

"Smatram da je Lillard rookie godine. Igra izvrsno, u napadu ne brza, a nije niti spor, igra upravo onako kako mu najbolje odgovara", rekao je James.

Jamesovom mišljenju se priklonio i trener Miamija Erik Spoelstra koji također Lillarda vidi na vrhu poretka za najboljeg novaka godine.

"Teško je ne voljeti Damiana, njegova igra je puno zrelija nego što to njegove godine i iskustvo pokazuju. Nadam se da ćemo ga uspjeti učiniti manje učinkovitim jer će nam to dati veće šanse na ovom teškom gostovanju", dodao je Spoelstra.

Lillard je već u dva navrata proglašen za najboljeg rookieja mjeseca i trenutno je vodeći u poretku za rookieja sezone zasjenivši i prvi izbor drafta Anthonyja Davisa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 13:56
    LeBron mi je porastao u ocima
    Obrisan korisnik
  • Pezer11.01.2013. u 00:37
    realno Davis je bio prvi izbor na draftu samo jer je centar,ne kazem da je los igrac,daleko od toga sigurno je da ce postati odlican,al da nije takva nestasica centara u ligi,sigurno ne bi bio prvi izbor,barem moje misljenje...
    Pezer
  • Obrisan korisnik10.01.2013. u 21:45
    Samo zahvaljujuci ozljedama Davisa. Lillard ce bit super igrac, ali Davis je sampionski materijal
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.01.2013. u 21:27
    Na kraju sezone cemo vidjeti
    Obrisan korisnik