Nogomet

Sneijder: "Više nisam među pet najboljih igrača, niti je Inter među pet najboljih klubova"

Borna Rupnik • utorak, 22.01.2013.
Sneijder: "Više nisam među pet najboljih igrača, niti je Inter među pet najboljih klubova"
Foto: EPA

Wesley Sneijder, nizozemski nogometni reprezentativac, preselio je u turski Galatasaray. Svoju odluku smatra korakom naprijed u karijeri, makar zna da se mnogi neće složiti s time...

Uz veliku medijsku pompu i brojne bučne navijače u zračnoj luci, Wesley Sneijder postao je novi igrač turskog velikana Galatasaraya. U skladu s najavama, napustio je redove milanskog Intera, a odgovorio je i na pitanje zašto nije potpisao ugovor s nekim od europskih divova.

"Zašto nisam otišao u jedan od pet najboljih klubova Europe? Zato što više nisam među pet najboljih igrača, niti je Inter među pet najboljih klubova na kontinentu", jasan je bio Nizozemac.

"Tako su stvari stajale kada smo 2010. godine osvojili Ligu prvaka. Sada ne sumnjam da je Galatasaray korak naprijed za mene. Dobit ću redovitu minutažu i okušati se u snažnoj ligi", dodao je.

Odlaskom u Galatasaray Sneijder je pokušao poslati poruku i nizozemskom izborniku Louisu van Gaalu: "Radi se o odličnom klubu u kojemu ću imati i odlične suigrače, a sve je to važno radi nadolazećeg Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu".

Prvu bi utakmicu za novi klub Sneijder mogao odigrati već ovoga vikenda, u gradskom derbiju protiv Bešiktaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido22.01.2013. u 18:08
    ...a Sneijder serucka gluposti, trebao bi samo da pogleda slucaj Pirlo, koji je stariji od njega 100 godina a igra vrhunski. No ovaj ocito izgubio neku motivaciju...
    nido
  • nido22.01.2013. u 18:07
    Inter je bio "nešto" samo dok ih je Mou vodio, inace su nista, obicni prosjecni svjetski klub. Brutalno iskreno ali tako je.
    nido
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 16:15
    loš stav.pa može se on vratit u formu i bit među top 10 veznjaka ako ne i 5.ima 28 godina i to su najbolje godine za večinu nogometaša.stigne još dosta toga napravit.nije mi jasan.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 16:14
    obični kmečavac... tko mu je branio da bude najbolji?! u tursku je otišao zato što ne trpi autoritet jeb.. takvog sportaša ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 14:21
    Nažalost sve što je rekao stoji
    Obrisan korisnik