Nogomet

Milan Martulaš uoči susreta s Osijekom za Sportnet: "Ovo nas kolo zanimaju isključivo tri boda. Dečki su spremni"

Sportnet, Ivan Dominik • četvrtak, 31.01.2013.
Milan Martulaš uoči susreta s Osijekom za Sportnet: "Ovo nas kolo zanimaju isključivo tri boda. Dečki su spremni"
Foto: Vedran Tolić

Petak 1. veljače 2013. godine još je jedan u nizu dana odigravanja vrlo neizvjesne i zanimljive Prve hrvatske malonogometne lige, koja je ove sezone stigla i do svog 13. kola. U njemu će se, između ostalih, sastati i zagrebački MNK Alumnus te Osijek V.B.K., čiji će sraz biti izravno iz Martinovke prenošen samo na Sportnetu, u suradnji s Alumnusom i Meteora produkcijom. Stoga je svoje dojmove prije samog sraza dvaju jakih prvoligaša ekskluzivno za Sportnet prokomentirao i predsjednik Alumnusa, Milan Martulaš...

Sezona u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi stigla je i do svog 13. kola, nakon što je završetkom bojkota malonogometaša tjedan dana kasnije od predviđenog odigrano prvo kolo proljetnog dijela prvenstva, odnosno prvo kolo u novoj, 2013. godini. U tom 12. kolu 1. HMNL zagrebački je klub Alumnus šokantno poražen od Novog Marofa, uz još neke administrativne pogreške, a na sva događanja u Novom Marofu osvrnuo se i predsjednik zagrebačkog kluba, Milan Martulaš, koji je najavio i nadolazeći dvoboj protiv Osijeka:

Ususret prvoj utakmici Alumnusa u 2013. godini pred svojom publikom u Martinovki, Martulaš je poručio navijačima: "Martinovka? Zar sumnjamo u naše navijače i prijatelje? Dvorana će sigurno biti puna. Također, pozivam sve čitatelje Sportneta, koji mogu, da dođu u Martinovku na sutrašnju utakmicu. Zabava je zajamčena. Također, najbržem čitatelju koji se javi na [email protected] darujemo godišnju kartu i člansku iskaznicu kluba s velikim brojem pogodnosti."

"Protiv Osijeka neće biti lako. Izgubili su doma od Petrinjčice, u Kupu su čuvali igrače, što znači da se maksimalno spremaju za utakmicu i da dolaze s ciljem da nam "otkinu" bodove. Mi smo napravili duplu pogrešku, igrački i tehnički, prošli vikend u Novom Marofu. Tu su odmah iskočili razni internetski portali i profili na društvenim mrežama koji jedva čekaju da mi imamo neku takvu pogrešku, kako bi to mogli objaviti ili dezinformirati javnost o događajima vezanim za nas i tako pokušati narušavati mir", kazao je Martulaš za Sportnet i nastavio:

"S jedne strane moram priznati da nam to godi. Drago nam je da imamo i obožavatelje te vrste", dodao je pa se vratio na nadolazeću utakmicu svoga kluba.

"Da se vratim na utakmicu, ovo nas kolo zanimaju isključivo tri boda", bio je rezolutan predsjednik Alumnusa. "Dečki su spremni", poručio je.

U porazu protiv Novomarofčana na njihovu parketu za Alumnus je sudjelovao i Matija Capar, jedan od najvećih talenata hrvatskog futsala, bivši reprezentativac i ponajbolji igrač prvenstva. Capar bi, nakon utakmice u Novom Marofu, trebao igrati i protiv Osijeka, gdje će ujedno i debitirati pred publikom u Martinovki: "Matija Capar je veliki čovjek, prijatelj i igrač. Drago nam je da je s nama i da se vratio. Svi znamo njegove igračke kvalitete i vjerujem da će u pravo vrijeme zablistati", zaključio je tom temom Martulaš.

Utakmica između Alumnusa i Osijeka počinje u 19:30 sati u Martinovci u petak 1. veljače 2013. godine, a za one koji više vole futsal gledati iz vlastitog doma, izravan prijenos iz dvorane za sve će čitatelje Sportneta realizirati klub Alumnus i Meteora produkcija, zajedno s portalom.

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometTop temaFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.01.2013. u 23:02
    ajmo osijek!!nadam se punoj dvorani i odličnoj atmosferi. i jedna i druga ekipa to zaslužuju.
    Obrisan korisnik