Tenis

Dodig i Pavić u drugom uzastopnom zagrebačkom finalu

Iz Doma sportova:Ivor Krapac • subota, 09.02.2013.
Dodig i Pavić u drugom uzastopnom zagrebačkom finalu
Foto: FaH

Ivan Dodig i Mate Pavić će drugu godinu u nizu igrati u finalu parova na PBZ Zagreb Indoorsu. Hrvatski dvojac je u posljednjem subotnjem meču u Ledenoj dvorani Doma sportova bio bolji od njemačko-rumunjske kombinacije Philipp Marx/Florin Mergea, s odlukom u produženom tie-breaku poslije 1-1 u setovima...

U meču s dva prava i jednim produženim tie-breakom, Ivan Dodig i Mate Pavić izborili su svoje drugo uzastopno finale parova na zagrebačkom dvoranskom ATP turniru. Dodig i Pavić su sa 7:6(4), 6:7(4) i 10:3 bili bolji od njemačko-rumunjskog para Philipp Marx/Florin Mergea.

Hrvatski dvojac u nedjelju će se boriti za bolji rezultat od prošlogodišnjeg, kada su u finalu izgubili od Mihaila Južnog i Marcosa Baghdatisa. Ovog puta čekat će ih drugopostavljeni austrijsko-slovački dvojac Julian Knowle/Filip Polašek, koji je u petak u polufinalu sa 6:2 i 6:2 prošao Flavija Cipollu i Somdeva Devvarmana.

Dodig i Pavić će svoje drugo zajedničko finale na Touru igrati u nedjelju s početkom u 14:30 sati u Ledenoj dvorani. U 16:45 sati na redu je ogled Marina Čilića i Jürgena Melzera u finalu singla.

PBZ Zagreb Indoors, 9.2.2013., parovi, polufinale:
Dodig/M. Pavić (Hrvatska) - Marx/Mergea (Njemačka/Rumunjska) 7:6(4), 6:7(4), 10:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • w.potter09.02.2013. u 23:12
    A zašto nisu dobili priliku igrati u Italiji...
    w.potter