Nogomet

Mourinho: "Organizacija pada u vodu kada netko izgubi svoju pojedinačnu bitku"

Josip Piršljin • petak, 15.02.2013.
Mourinho: "Organizacija pada u vodu kada netko izgubi svoju pojedinačnu bitku"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Jedan od najzanimljivijih dvoboja u osmini finala Lige prvaka završen je rezultatom 1:1. Real Madrid je na domaćem terenu remizirao s Manchester Unitedom, a trener Jose Mourinho nezadovoljan je što njegova ekipa nije pobijedila. Posebno ga smeta pogodak koji je Kraljevski klub primio.

Nakon vrlo uzbudljivih 90 minuta na Santiago Bernabeu zadovoljniji su bili Crveni vragovi koji na Old Trafford nose remi i postignuti gol. Upravo je pogodak Dannyja Welbecka najviše zasmetao Josea Mourinha. Trener Reala smatra da do njega nije trebalo doći, te da je Sergio Ramos morao bolje čuvati napadača Uniteda.

"Treniramo, organiziramo se, dajemo jedan drugome zadatke i gledamo snimke naših protivnika kako bismo saznali njihove jake strane u prekidima. Ali organizacija pada u vodu kada netko izgubi svoju pojedinačnu bitku", ističe Mourinho.

"United je zabio iz svog prvog napada i tu se sve promijenilo. Ako pogledate taj gol na televiziji, vidjet ćete što se zapravo dogodilo", kazao je trener madridskog kluba i prokomentirao je igru sastava Alexa Fergusona.

"Imali smo dosta šansi da zabijemo više od jednog gola. Cijelo vrijeme smo dominirali. United je igrao dosta duboko s puno igrača u kaznenom prostoru, posebno u drugom poluvremenu. Ne kritiziram ih, to je jednostavno njihova igra, a dobili su rezultat po koji su došli", izjavio je Mou.

Ferguson se, s druge strane, bavio nakon utakmice nečim drugim. Istaknuo je kako se mnogo igrača našlo nezadovoljnim što nisu mogli igrati u tako važnoj utakmici.

"Bilo je puno nezadovoljnih igrača. Objasnio sam Hernandezu da je Van Persie naš glavni napadač i da uz njega trebamo nekoga tko će dolaziti iz pozadine. Nani i Young su reprezentativci, teško je objasniti zašto ih nisam stavio u igru", izjavio je Fergie.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 19:27
    stvarno mi nije jasno kako real skoro svaku utakmicu prima gol iz prekida...netipicno za mourinhove ekipe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 16:13
    mogla su sva tri biti znaka a mogla je i junajtedova a i Realova pobjeda biti puno uvjerljiva.Stopostotnih šansi na obje strane bilo je za ovakvu utakmicu bogami veliki broj
    Obrisan korisnik
  • dajmituprijavuvecjednom15.02.2013. u 15:10
    Uvjerljivo, ali uvjerljivo najgori igrač na terenu. Zakuhao nekoliko prilika Reala bez ikakve veze, da su na terenu bili on, lopta i aut linija, opet bi ispao iz pozicije. On nije čuvao Ronalda, nego je Rooney bio zadužen da ga prati po desnoj strani, pa je nakon pola sata CR pobjegao na desnu... [više na forumu]
    dajmituprijavuvecjednom
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 14:32
    rafael, carrick i de gea ključni igrači za dobar rezultat manu-a, svaka čast rafaelu jebiga čuvat ću ronalda pa kad pobjegne pobjegne, pobjego bi on i da su trojica na njemu, carrick kao khedira bio prva linija obrane i de gea odličan golman, ima real da ga kupi za uzvrat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 14:30
    Priča se kao da se United provukao, a imali su vodstvo, gredu van Persie-a, Lopez skinuo odličan udarac van Perise-a iz odlične situacije, van Persie fulao mrtvaca kojeg je Xabi izvadio s gol linije, čisti faul na Evri u situaciji 1 na 1, Wellbeck skoro skrenuo u okvir centaršut dok je gol bio... [više na forumu]
    Obrisan korisnik