Rukomet

Čupić: "Možda se vraćam i prije no što se mislilo"

Ivana Strahija • utorak, 12.03.2013.
Čupić: "Možda se vraćam i prije no što se mislilo"
Foto: Marlon Janiček

Hrvatski rukometni reprezentativac, operiran 1. veljače, sjajno se oporavlja, a posljednje pretrage kažu kako će se na parket vratiti i prije no što se očekivalo.

Službena internetska stranica Kielcea donosi dobre vijesti za hrvatske ljubitelje rukometa. Ivan Čupić se naime sjajno oporavlja.

"Bio sam na pretragama u Zagtebu kod doktora Nikole Čička. On je jako zadovoljan kako se operirano rame oporavlja, rana je zacijelila kako treba. Sad mogu početi s rehabilitacijom, a sljedeći je pregled kod doktora zakazan za mjesec dana", kaže Čupić.

Hrvatsko krilo ima velike planove: "Nadam se uskoro priljučiti normalnim treninzima s ostatkom momčadi. Naravno, moram u prvo vrijeme biti izuzetno oprezan. Već sad dosta vježbam, ali moram paziti s kontaktima. Liječnik je uglavnom zadovoljan i misli da ću se u igru moći vratiti i prije no što se mislilo."

Tome dodaje: "Već sam željan igre." Podsjetimo, Čupić je ozlijeđen u utakmici Hrvatske i Slovenije na Svjetskom prvenstvu.

Na Svjetskom prvenstvu ozlijeđen je i Manuel Štrlek, koji je također bio u Zagrebu na pregledima: "Od operacije je sada prošlo sedam tjedana i liječnik je zadovoljan kako se oporavljam."

Štrlek je u procesu rehabilitacije i kaže: "Pazim da ne preopteretim ruku, no još otprilike tjedan dana i bit ću na 100 posto."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!