Nogomet

Messi ozljedio stražnju ložu, sigurno propušta susret s Mallorcom

Ivana Strahija • srijeda, 03.04.2013.
Messi ozljedio stražnju ložu, sigurno propušta susret s Mallorcom
Foto: EPA

Za Barcelonu je sigurno razočaravajući bio remi na Parku prinčeva, no trenera Tita Vilanovu sigurno podjednako brine ozljeda njegove najveće zvijezde Lea Messija.

Osim rezultata od 2:2, zabrinutost na lice navijača Barcelone je navukla i ozljeda Lea Messija u prvom poluvremenu susreta četvrtfinala Lige prvaka u Parizu. Na Parku prinčeva je Messi zabio gol za Barcu u 38. minuti, no u posljednjim je minutama poluvremena već tražio zamjenu i nije uopće mogao trčati.

Zbog toga ga je Tito Vilanova ostavio na klupi i u drugom dijelu uveo Cesca Fábregasa. Poslije utakmice, napeto se iščekivala presuda Barcine liječničke ekipe.

Prema prvim informacijama, Messi je ozlijedio stražnju ložu desne noge, piše magazin Marca. Još nema detaljnijih informacija, tek najava da će tijekom srijede biti obavljene sve pretrage kako bi se točnije mogla procijeniti težina ozljede.

Za sad je jasno tek da će Argentinac propustiti najmanje ligaški susret s Mallorcom, ukoliko je istegnuće lakše prirode, a ukoliko je stanje teže, Vilanova će bez svog napadača morati u više utakmica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 10:25
    I tu staje njegov ligaški rekord zabijanja golova za redom. Šteta...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 01:25
    samo nam se brzo vrati nadam se za uzvrat
    Obrisan korisnik