Nogomet

Bojko: "Očekujem pobjedu i prvo finale nakon tri uzastopna polufinala"

Branimir Korać • srijeda, 03.04.2013.
Bojko: "Očekujem pobjedu i prvo finale nakon tri uzastopna polufinala"
Foto: Kristijan Komarica

Cibalia dočekuje Lokomotivu u prvom susretu polufinala Kupa. Vinkovčani dočekuju Lokose puni optimizma, a trener Miroslav Bojko smatra kako je vrijeme da Cibalia uđe u finale nakon što je u posljednjih pet godina četiri puta zapela u polufinalu...

Cibalia piše lijepu priču u Kupu Hrvatske, ako se već u prvenstvu bore za opstanak. Dok im u ligaškom dijelu ne ide baš najbolje, u Kupu su dogurali do polufinala i ne misle na tome stati.

"Očekujem pobjedu i prolazak u prvo finale Kupa nakon tri uzastopna polufinala te četiri polufinala u posljednjih pet godina. Zaslužili smo ulazak u finale i dat ćemo sve od sebe da do njega i dođemo", najavio je trener Cibalije Miroslav Bojko, a prenosi službena stranica.

Dario Župarić, kapetan Vinkovčana, iz mlade reprezentacije dobro poznaje dobar dio igrača Lokomotive i smatra da nisu bolji od Cibalije.

"Većinu igrača Lokomotive poznajem još iz mlade reprezentacije, sve su to mladi igrači Dinama. Mislim da bez obzira na ljestvicu možemo do pobjede, u Zagrebu smo bili puno bolji od njih, ali smo primili taj gol iz prekida u 82. minuti susreta. Siguran sam u našu pobjedu, a želim da ona bude bez primljenog pogotka", najavio je Župarić.

I sportski direktor Vinkovčana Dražen Pernar priziva malo sreće u pomoć za prolazak u finale.

"Mislim da smo bolji nego što to pokazuje situacija na ljestvici. Na žalost, prati nas taj problem s realizacijom, u Splitu smo imali pet-šest odličnih prilika, ali neće nas gol. Mislim da je vrijeme da nam se malo vrati i da uz pomoć sreće prođemo u finale nakon četiri polufinala u pet godina. Svi igrači su spremni i za ovaj susret i za prvenstvenu utakmicu, tamo neće biti jedino Bartolovića zbog kartona i njega ćemo maksimalno opteretiti u ovom susretu. Iako prvenstvo možda ima malu prednost kako bi izborili opstanak, međutim nama su obje utakmice iznimno važne."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 16:55
    i svi smo sada s vama i svi smo uz vas, Cibalio znaj da volim te ja i slavonija voli za ono što je bori!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 12:09
    Ajmo Cibalia!
    Obrisan korisnik