Nogomet

Duže stanke potvrđene Mascheranu i Kroosu, Messi pauzira tri tjedna?

Borna Rupnik • srijeda, 03.04.2013.
Duže stanke potvrđene Mascheranu i Kroosu, Messi pauzira tri tjedna?
Foto: Kristijan Komarica

U srijedu se nastavljaju zbrajati "žrtve" prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka. Najveća je svakako Lionel Messi, a uzvrate će sigurno propustiti Javier Mascherano te Toni Kroos...

Srijeda prijepodne nije donijela željene vijesti simpatizerima Barcelone. Lionel Messi zbog svoje će ozljede stražnje lože, prema prvim prognozama dok se čeka konačna presuda liječničke službe, morati pauzirati oko tri tjedna, što znači da u tom slučaju neće biti na raspolaganju svojoj momčadi za uzvrat protiv Paris Saint Germaina u srijedu 10. travnja.

Osim toga, Barceloni se ozlijedio i Argentinac Javier Mascherano, koji je na Parku prinčeva ozlijedio ligamente koljena. Njega sigurno čeka još dulja stanka, u trajanju od približno mjesec i pol dana, a protiv Parižana sigurno ga ne bi bilo na terenu zbog suspenzije.

Barceloni su od ranije ozlijeđeni još kapetan Puyol te Adriano i Pedro.

Još dulje izbivanje s terena čeka Bayernovog veznog igrača Tonija Kroosa, a 23-godišnjaku su u dvoboju s talijanskim Juventusom stradale prepone, nakon samo petnaestak minuta provedenih na terenu.

Umjesto njega odmah je u igru ušao Arjen Robbenu, a Kroos bi na oporavak mogao potrošiti i do puna dva mjeseca, čime su pod znak pitanja dovedeni svi njegovi nastupi do kraja sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 14:58
    nezgodno za Barcu ove ozljede, a posebno što je uzvrat samo za tjedan dana, ali ipak su u prednosti imaju dobar rezultat, a igraju kući
    Obrisan korisnik
  • nido03.04.2013. u 14:01
    Jest bome ako Messi odulji s ozljedom, Barci se trese dobro.
    nido
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 13:14
    Ozljeda Mesia je velika prilika za pariz, sad su sanse 50/50. A sada čemo vidjeti kakva je barca kao momčad , a ne kao do sada drži loptu pa dodaj mesiu.
    Obrisan korisnik