Nogomet

Ivković: "Imamo malu prednost", Bojko: "Nema predaje, u uzvratu moramo dati sve od sebe"

Maj Gašparac • srijeda, 03.04.2013.
Ivković: "Imamo malu prednost", Bojko: "Nema predaje, u uzvratu moramo dati sve od sebe"
Foto: FaH

Prva polufinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa između Cibalije i Lokomotive završena je rezultatom 1:1. Nogometaši kluba iz Vinkovaca na svojem terenu su u prvom poluvremenu stigli do vodstva, no gosti iz Zagreba uspjeli su izjednačiti u nastavku i s pozitivnim rezultatom očekuju uzvrat. Nakon tog dvoboja treneri obje momčadi iznijeli su svoje dojmove.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković nije bio nezadovoljan nastupom svoje ekipe: "S obzirom na težak teren mislim da je moja momčad odigrala vrlo kvalitetu utakmicu. Pogotovo nakon primljenog gola smo imali dominaciju na terenu te smo možda zaslužili bolji rezultat", prenosi njegovu izjavu hnk-cibalia.hr.

Strateg kluba s Kajzerice istaknuo je kako je njegova ekipa izborila dobar rezultat: "Zadovoljan sam, postigli smo pogodak u gostima i pokazali kako smo u dobroj formi. Sad imamo u drugom susretu malu prednost zbog gola u gostima, ali uzvrat će biti isto jako teška utakmica."

"Susreti s Cibalijom su uvijek jako teški i kvalitetni", poručio je Ivković.

Trener Cibalije Miroslav Bojko također nije bio nezadovoljan rezultatom u Vinkovcima: "Lokomotiva je bila kvalitetnija i svježija od nas. Nakon prikazanog na terenu možemo biti zadovoljni rezultatom", rekao je i prokomentirao tijek susreta.

"Utakmica je bila otvorena s obje strane, ali nakon našeg gola Lokomotiva je bila kvalitetnija ekipa i čvršće je stajala na terenu", rekao je Bojko, koji se nada dobrom rezultatu u uzvratu i prolasku u finale Kupa.

"Lokomotiva ima prednost gola u gostima. No, nema predaje, rezultat je još aktivan i u uzvratnom susretu moramo dati sve od sebe kako bismo izborili finale Kupa", rekao je trener Cibalije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 06:59
    Mišić iduće godine po Euro Ligu sa Lokomotivom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 01:00
    Ajmo Cibalia! U uzvratu zgazi purgere!
    Obrisan korisnik