Nogomet

Götze: "Mogao sam uvelike pomoći Borussiji da sam zabio, šteta je što nisam"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.04.2013.
Götze: "Mogao sam uvelike pomoći Borussiji da sam zabio, šteta je što nisam"
Foto: EPA

Malaga i Borussia iz Dortmunda nisu pronašli put do protivničke mreže u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Mario Götze žali za promašajima, a nogometaši španjolske momčadi znaju da će im pogodak u gostima zlata vrijediti...

Odluka o putniku u polufinale elitnog europskog natjecanja iz dvoboja Malage i dortmundske Borussije past će tek u Njemačkoj. U Španjolskoj je završilo 0:0, djelomično i zahvaljujući promašajima mladog njemačkog reprezentativca Marija Götzea.

"Mogao sam uvelike pomoći svojoj momčadi da sam barem jednom zabio. Velika je šteta što nisam. Ipak, moramo biti zadovoljni i ovim rezultatom, imamo još uzvrat ispred sebe", rekao je.

Joaquin, vezni igrač Malage: "Ovih 0:0 je dobar rezultat za Malagu. Ako zabijemo u Dortmundu, Borussiji će sve postati jako komplicirano. Šanse su 50-50".

Njegov momčadski kolega, branič Neven Subotić, tvrdi da je Borussia odigrala - kako treba: "Nemam zašto kritizirati suigrače, trudili su se. Stvorili smo dovoljno prilika, što ćemo učiniti i u Dortmundu, uz jednako zalaganje".

"Malaga je dobra, otežala nam je život, ali siguran sam da će trener Klopp biti zadovoljan kako smo odigrali. Osim toga, mladi smo i prvi puta pod ovakvim pritiskom. Želimo u polufinale i treba nam domaća pobjeda. Atmosfera u Malagi bila je fascinantna, nikada nisam doživio ništa slično, ali još bolja atmosfera čeka Malagu u Dortmundu", izjavio je reprezentativac Srbije.

Napadač Malage, Roque Santa Cruz, smatra kako je njegova momčad došla do željenog rezultata u prvoj utakmici te ima dobru šansu izboriti plasman u nastavak natjecanja.

"Ne primiti gol kod kuće je vrlo važno, čak i važnije nego ga zabiti. Vjerujem da je sada sve moguće, Malaga to osjeća. Imamo još 90 minuta i shvaćamo da možemo proći", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 15:48
    Razlika u kvaliteti je ipak prevelika u korist Borussie, Malaga će u Dortmundu proći isto kao i Shakhtar.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 11:28
    Mislio sam da Malaga može pružiti veći otpor ali uništit će ih BVB u Dortmundu
    Obrisan korisnik