Nogomet

Klopp: "Mogu živjeti s 0:0. Znamo što nam je činiti u Dortmundu"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.04.2013.
Klopp: "Mogu živjeti s 0:0. Znamo što nam je činiti u Dortmundu"
Foto: EPA

Treneri Malage i Borussije iz Dortmunda nisu ništa zamjerali svojim igračima nakon remija u Španjolskoj. Jürgen Klopp uvjeren je da njegovi igrači znaju put do polufinala Lige prvaka...

"Mogu živjeti s 0:0. Znamo što nam je činiti u uzvratu", sažeo je svoje dojmove Jürgen Klopp, trener Borussije iz Dortmunda, nakon što ni njegovi žuto-crni ni španjolska Malaga nisu uspjeli matirati suparničkog vratara.

Klopp smatra da je upravo Borussia iz Dortmunda bila bliže pobjedi: "Nismo realizirali svoje prilike, a na kraju smo morali zadržati mirnoću, kada je Malaga zaigrala bolje. Izgubili smo malo odlučnosti, no sve u svemu odigrali smo dobro protiv dobrog protivnika. Naše su šanse bile bolje".

"Već sam na poluvremenu rekao igračima da smo odlično, ali da moramo popraviti završnicu. Ima tu još prostora za napredak, a Malaga je igrala točno kako smo i očekivali. Ostavili smo dobar dojam, ali ne bismo izbacili Malagu iz igre čak i da smo zabili. Izbjegli smo ozljede i kartone i radujemo se uzvratu", zaključio je njemački stručnjak.

Trener Malage, Manuel Pellegrini, svjestan je da nije lako slomiti Borussiju iz Dortmunda, a u Njemačkoj će morati i malo kombinirati sa sastavom.

"Obje su momčadi pružile dobre partije, pokušale napasti i publika može biti sretna. Borussia je izvrsna, zabijala je u gostima Ajaxu, Realu i Manchester Cityju, a nama je ključno dobro otvoriti uzvratnu utakmicu. Sve je još otvoreno, a moram vidjeti kako ću zamijeniti suspendirane Welingtona i Iturru", kaže.

Liga prvaka - završnica

četvrtfinale - prve utakmice

PSG2:2Barcelona
Bayern2:0Juventus
Real Madrid3:0Galatasaray
Málaga0:0Borussia D.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 15:37
    Malaga je isključivo domaćinska momčad, oni su svoju šansu propustili sinoć, u Dortmundu neće biti iznenađenja. Borussia je puno kvalitetnija.
    Obrisan korisnik
  • nido04.04.2013. u 14:19
    Steta sta Goetze nije imao svoju vecer da ih unisti, malo se bojim uzvrata ali nadam se da ce to mirno rijesiti i da ce Njemacka imati dva kluba u polufinalu :-)))
    nido
  • Hektor33304.04.2013. u 12:18
    oćemo njemačko finale
    Hektor333
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 11:13
    ma naravno da je miran - to kak igra Borussia ionako prerasta okvire četvrt- ili polufinala LP-a!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 11:03
    Klopp smiren sinoć, bez ludi reakcija, ide mu po planu sve
    Obrisan korisnik