Nogomet

Modrić: "Kontrolirali smo situaciju, ali problemi su počeli kad smo primili prvi gol"

Josip Piršljin • srijeda, 10.04.2013.
Modrić: "Kontrolirali smo situaciju, ali problemi su počeli kad smo primili prvi gol"
Foto: EPA

Real je izborio polufinale Lige prvaka unatoč porazu 3:2 od Galatasaraya. Cijelu utakmicu za Kraljevski klub odigrao je i Luka Modrić koji je izrazio zadovoljstvo što se po prvi puta našao tako daleko u ovom natjecanju, a istaknuo je ulogu Cristiana Ronalda i nazvao ga najboljim na svijetu.

Zaliha od tri gola prednosti iz Madrida pokazala se presudnom za Real u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Galatasaray je uspio svladati Mourinhove igrače s 3:2, no u polufinale će ipak Španjolci. U Istanbulu je svih 90 minuta odradio Luka Modrić koji nije bio previše nezadovoljan porazom.

"Realno, ako se u obzir uzmu obje utakmice mislim da zasluženo prolazimo dalje. Iznimno sam sretan jer mi je ovo prvi put da sam s ekipom izborio polufinale Lige prvaka", zadovoljan je nakon susreta na Türk Telekom Areni bio hrvatski veznjak.

Modrić je prokomentirao tijek utakmice i zaključio da se u redove Reala uvukla nervoza nakon prvog primljenog pogotka: "Zabili smo prvi gol i potpuno smo kontrolirali situaciju na terenu u prvom poluvremenu, nismo dopustili Galatasarayu da stvori ozbiljniju priliku. U nastavku smo se opustili, a problemi su počeli kada smo primili prvi pogodak. Srećom, nije se dogodilo ništa nepredviđeno", rekao je.

Real je od blamaže spasio Cristiano Ronaldo s dva pogotka, a koliki značaj Portugalac ima za Kraljevski klub pokušao je objasniti bivši igrač Tottenhama i zagrebačkog Dinama: "Svaki put kad je to potrebno, on postigne pogodak. Uvijek je tu kad nam najviše treba. Ali, to nije ništa čudno jer je Ronaldo ipak najbolji nogometaš na svijetu", zaključuje Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation10.04.2013. u 14:41
    modric je pokazao da je zvijer, po bog zna koji put. osvojio je lopte koje su se cinile jako daleko, ukrao i presjekao par na odlican nacin a kao i uvijek imao odlicnih proigravanja. nije standardan u realu od kada je dosao, ali nije ni nitko drugi u vezi i napadu reala osim ronalda.
    Sensation
  • cameosis10.04.2013. u 13:34
    jesi ga lupnuo, luka ...
    cameosis