Nogomet

Drogba: "Ne volim ispasti kad postignem pogodak"; Ronaldo: "Naučit ćemo iz pogrešaka"

Marin Vuković • srijeda, 10.04.2013.
Drogba: "Ne volim ispasti kad postignem pogodak"; Ronaldo: "Naučit ćemo iz pogrešaka"
Foto: EPA

Premda mu prolaz u polufinale niti u jednom trenutku nije došao u pitanje, madridski Real uzvratnu je utakmicu četvrtfinala s Galatasarayjem mogao odraditi i uz nešto manje potrošnje živaca svojih navijača. Cristiano Ronaldo tvrdi da će naučiti iz pogrešaka koje su sinoć počinili, a Didier Drogba žali zbog lošeg izdanja iz prve utakmice.

"Odlična utakmica, ali bilo bi bolja da smo prošli dalje", izjavio je nakon susreta Galatasaraya i Reala još uvijek aktualni europski prvak Didier Drogba, koji je i sinoć prekrasnim pogotkom petom pokazao dio svog fantastičnog talenta.

"Navijači su bili fantastični i šteta je što smo ispali, ali mislim da je Real zaslužio prolaz. Rani pogodak nas je zakočio, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da vjerujemo u svoje mogućnosti", dodao je Drogba i izrazio žaljenje zbog slabog izdanja u Madridu.

"Da smo tako igrali u prvoj utakmici rezultat bi bio drugačiji. Moj pogodak sada i nije toliko važan jer smo ispali. Ne volim postići pogodak i zatim svejedno ispasti, to mi ništa ne znači."

Oba pogotka za goste iz Madrida postigao je Cristiano Ronaldo, u ovoj sezoni ukupno ih je dosad postigao 11, što dosad nije uspjelo nijednom nogometašu Reala.

"Sretan sam zbog toga, no najvažnije mi je pomoći klubu i njegovim ambicijama. Sretan sam što sam ušao u povijest kluba i pomogao mu da prođe u polufinale", skromno je istakno Ronaldo i priznao kako je momčad tijekom susreta dosta griješila.

"Naučit ćemo iz pogrešaka. Uvijek želimo dati sve od sebe, ali s vremena na vrijeme dogode se pogreške. Dobro je da se to dogodilo sada, a ne u odlučujućoj utakmici i najvažnije je da smo u polufinalu", rekao je Portugalac.

"Želimo osvojiti Ligu prvaka, znamo da će biti teško, ali vjerujem da je to moguće. Moramo ostati koncentrirani jer valja prvo dobiti polufinalnu utakmicu i uopće se plasirati u finale. Borussia je odlična momčad, uvijek su mi se dopadali, a vidjet ćemo tko će još proći, najvažnije je da smo mi u tom krugu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Carobnjak10.04.2013. u 18:07
    Lijep Galatasarayev transfer ->> Drogba
    Carobnjak