Nogomet

Španjolski dnevnik As: "Modrić je bio savršeni džoker i noćna mora za protivnike"

Marin Vuković • srijeda, 10.04.2013.
Španjolski dnevnik As: "Modrić je bio savršeni džoker i noćna mora za protivnike"
Foto: EPA

Iako je Real Madrid poražen u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Istanbulu, španjolski mediji izrazito pohvalno pišu o nastupu Luke Modrića. Sportski analitičar dnevnika As nazvao ga je savršenim džokerom i noćnom morom za igrače Galatasaraya.

"Modrić je u susretu s Galatasarayjem nastavio na najbolji način iskorištavati prilike koje dobiva u posljednja dva mjeseca. Napokon ispunjava zadatke i uloge zbog kojih je i doveden u Real i savršen je džoker u veznom redu madridskog kluba", stoji u analizi nastupa hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u španjolskom dnevniku As.

"Kada nema Mesuta Özila može igrati iza dvojice napadača u bilo kojoj od tri pozicije, a kada se kao u jučerašnjem slučaju dogodi da nema Xabija Alonsa, odlično može odigrati ulogu defanzivnog veznog igrača. Dapače, dobio je samopouzdanje, pa odigrava i riskantne pasove, a sinoć je bio prava noćna mora i opasnost za obranu Galatasaraya", stoji dalje u tekstu u kojem autor navodi kako se Modrić odlično razumije s Cristianom Ronaldom i Gonzalom Higuainom.

Tekst završava uvjerenjem kako bi Jose Mourinho mogao biti u pravu, a Luka Modrić, usprkos statistici koja to možda ne pokazuje, na duge staze i uz kontinuitet još puno dati u dresu Reala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.04.2013. u 22:18
    ja neznam koju ste vi utakmicu gledali ali modrić jučer 2.poluvrijeme osim 1 lopte za ronalda nije apsolutno ništa napravio
    Obrisan korisnik
  • Carobnjak10.04.2013. u 18:04
    Bravo Lukica samo naprijed!
    Carobnjak
  • Obrisan korisnik10.04.2013. u 17:53
    Kada prođe cjelokupne pripreme,Luka će biti nositelj igre Reala i dirigentska palica bit će njegova!
    Obrisan korisnik