Nogomet

Hazard: "Ako Messi neće igrati, PSG to može iskoristiti"

Maj Gašparac • srijeda, 10.04.2013.
Hazard: "Ako Messi neće igrati, PSG to može iskoristiti"
Foto: EPA

Eden Hazard, nogometaš engleskog Chelseaja, prošlosezonskog osvajača Lige prvaka, prokomentirao je utakmicu polufinala tog natjecanja između francuskog PSG-a i španjolske Barcelone. Smatra da će ju odlučiti hoće li zaigrati napadač Blaugrane Leo Messi, koji se ozlijedio u prošlom susretu tih momčadi...

U razgovoru za francuske medije belgijski nogometaš Eden Hazard prokomentirao je uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Barcelone i Paris Saint-Germaina, koja se igra u srijedu navečer.

Igrač Chelseaja, prošlogodišnjeg osvajača LP-a, smatra da će sraz PSG-a i Barcelone odlučiti to hoće li nogometaš Blaugrane Lionel Messi moći zaigrati. Naime, 25-godišnji Argentinac je ozlijedio mišić tijekom prve polufinalne utakmice između tih ekipa i njegov nastup u uzvratu je upitan.

"Smatram da sve ovisi o Messiju, o tome hoće li igrati ili ne. Ako ga neće biti, PSG to može iskoristiti", izjavio je Hazard za Le10Sport.

"PSG očekuje komplicirana utakmica jer Barcelona nikad ne odustaje na Camp Nou. no, PSG ima iskusne igrače", prokomentirao je Hazard.

"Bilo bi dobro za francuski nogomet kada bi jedan klub iz te zemlje došao do polufinala Lige prvaka, istaknuo je bivši igrač Lillea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.04.2013. u 15:47
    dobro su koristili, dok Messi nije ušo u igru
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.04.2013. u 12:04
    bio sam u krivu.. :-)
    Obrisan korisnik
  • Carobnjak10.04.2013. u 22:54
    Hazard: "Ako Messi neće igrati, PSG to može iskoristiti" - Iskoristili su ali ne do kraja
    Carobnjak
  • Obrisan korisnik10.04.2013. u 21:06
    mislim da psg nema šanse večeras..
    Obrisan korisnik