Nogomet

Maglica: "Hajduk je uvijek Hajduk, to smo danas pokazali"

Maj Gašparac • srijeda, 08.05.2013.
Maglica: "Hajduk je uvijek Hajduk, to smo danas pokazali"
Foto: Bruno Karadža

U prvoj finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk je na svojem terenu svladao Lokomotivu rezultatom 2:1 i s prednosti od jednog pogotka putuje na uzvrat u Zagreb. U susretu na Poljudu prvi je poveo klub s Kajzerice, no ekipa Igora Tudora uspjela je preokrenuti rezultat...

Izjednačujući pogodak za Hajduk u dvoboju protiv Lokomotive postigao je Anton Maglica, minutu nakon ulaska u igru u drugom poluvremenu.

"Presretan sam. Ušao sam i zabio sam gol u prvom kontaktu. Drago mi je što smo pobijedili 2:1, to je jako bitna pobjeda", rekao je Hajdukov napadač nakon utakmice.

Maglica je do kraja utakmice mogao postići i drugi pogodak, ali njegov udarac odsjeo je na vratnici: "Nema veze, to je nogomet, ali doći će sve na svoje", prokomentirao je tu situaciju.

Uoči utakmice Trener Lokomotive Tomislav Ivković je rekao kako je njegova ekipa favorit: "Hajduk je uvijek hajduk i to smo danas pokazali Hvala navijačima koji su nas bodrili cijelu utakmicu, to je najbolja publika koja postoji", rekao je Maglica.

Uzvratna utakmica na rasporedu je 22.05 na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!