Rukomet

Dvoršek: "Atmosfera je fenomenalna, igramo s osmijehom na licu i uživamo u rukometu"

Zvonka Keliš • petak, 24.05.2013.
Dvoršek: "Atmosfera je fenomenalna, igramo s osmijehom na licu i uživamo u rukometu"

Momčad CO Zagreba i u osmom je kolu doigravanja za prvaka Hrvatske pokazala što sve zna te je bez problema stigla do slavlja nad ekipom Karlovca. Razloga za zadovoljstvo stoga je imao trener Zagrebaša Boris Dvoršek, a zbog dobivene i iskorištene prilike na terenu sretan je bio i mladi Stipe Mandalinić.

Rukometaši CO Zagreba nastavili su svoj pobjednički niz i u Gospiću gdje su bez ikakvih problema svladali momčad Karlovca te su pokazali zašto su i ove sezone odnijeli naslov hrvatskog prvaka. Zadovoljni su susretom, kao i samom igrom te cjelokupnim dojmom bili trener Boris Dvoršek, njegovi igrači te rukometni zaljubljenici Gospića.

"Kontrolirali smo cijeli susret jer evidentno igramo sve bolje i bolje, pokazali smo to protiv Nexea pa u Poreču u drugom poluvremenu te smo s dobrom igrom nastavili i protiv Karlovca. Atmosfera u ekipi je fenomenalna, igramo s osmijehom na licu i uživamo u rukometu", bile su prve riječi Zagrebova stratega nakon osmog prvenstvenog slavlja ove sezone.

Nastavio je potom Dvoršek: "Dobro se zagrijemo, dobro uđemo u utakmicu i onda nemamo problema s nikim. Pristup je i dalje ozbiljan, u dobroj smo formi bez obzira što je kraj sezone, naime, dečki se žele dokazivati, željni su igre i zaista uživaju u tome."

Slika 1 od 1.
Foto: Kristijan Komarica

Pred Zagrebašima sada su još dvije utakmice na domaćem terenu, terenu Kutije šibica, no i u njima nema prostora za opuštanje jer ovi momci žele sezonu završiti bez poraza: "Za kraj očekujemo dvije pobjede te dvije dobre, lepršave utakmice s puno golova i lijepih poteza. Bit će malo promjena u ekipi, dovest ćemo dva, tri juniora pogotovo protiv Siska. Možda se neki stariji igrači neće niti skidati, no u ponedjeljak ćemo razmišljati o tome", zaključio je i otkrio trener Dvoršek.

Veću minutažu i dobru priliku u odnosu na prvi ovosezonski ogled s Karlovcem donio je u Gospiću mladi Stipe Mandalinić koji se ovoga puta pokazao u najboljem svjetlu: "Drago mi je što smo došli u Gospić promovirati rukomet kako bi publici pokazali našu dobru igru. Dobro smo se pripremili za utakmice i sada idemo privesti sezonu kraju sa stilom. Zadovoljan sam današnjom utakmicom, igrali smo kao ekipa, kao jedan. Obranu smo, kao i napad, odigrali jako dobro i na kraju smo zasluženo pobijedili."

"Drago mi je što sam danas igrao protiv svojih bivših suigrača, no tenzije su uvijek velike pa su takve bile i danas. Treba čekati priliku i potom je iskoristiti na najbolji mogući način, ja sam svoju danas dočekao i iskoristio te se nadam da će tako biti i u sljedećim utakmicama", za kraj je kazao lijevi vanjski hrvatskog rukometnog prvaka.

Premijer liga - Liga za prvaka

  • Rezultati
  • Ljestvica

8. kolo

RK Zagreb33:23Karlovac
Siscia24:31Nexe Našice
Dubrava29:37Poreč
1RK Zagreb 10352:247+10520
2Nexe Našice 10315:300+1513
3Poreč 10303:297+611
4Karlovac 10276:289-138
5Dubrava 10269:309-406
6Siscia 10272:345-732

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!