Nogomet

Casillas: "Ova generacija je nevjerojatna, ali uz dosta sreće smo došli do finala"

Branimir Korać • petak, 28.06.2013.
Casillas: "Ova generacija je nevjerojatna, ali uz dosta sreće smo došli do finala"
Foto: Kristijan Komarica

Španjolska je u polufinalu Kupa konfederacija nakon velike borbe stigla do pobjede protiv Italije tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Iker Casillas nije imao problema s priznavanjem da je Španjolska do finala došla sretno...

Španjolska je bila na velikim mukama protiv Italije i uspjela je proći tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Jedan od onih koji su prevodili Španjolsku bio je i Iker Casillas s nekoliko dobrih obrana.

Casillas je nakon dvoboja otvoreno priznao kako je sreća ovaj put bila naklonjena njegovoj reprezentaciji.

"Ova španjolska generacija je nevjerojatna, ali uz dosta sreće smo došli do finala. Bilo je jako teško doći do pobjede, Talijani su imali sjajan pristup utakmici, stavili su nas na muke i nije bilo lako igrati. Jedanaesterci su lutrija i tu smo imali puno sreće", smatra Casillas.

Vratar španjolske reprezentacije hvalio je Talijane i dodao da se vrlo lako moglo dogoditi da upravo oni idu na Brazil u finalu.

"Moram priznati da je Italija odigrala briljantnu utakmicu. Jednako tako mogla je i ona otići u finale i igrati protiv Brazila. Moramo se fizički oporaviti i uvjeren sam da ćemo u tome i uspjeti. Navikli smo igrati srijeda - nedjelja i nema nikakve isprike po tom pitanju. U nedjelju igramo veliko finale protiv Brazila na Maracani, utakmicu snova, morat ćemo se savršeno pripremiti. Bit će to sasvim različita utakmica od ove, Brazil će sigurno igrati drugačije nego Italija", govorio je Casillas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.06.2013. u 21:13
    sretno ali kontimutet velikih rezultata i dalje stoji-svaka čast Španjolskoj reprezentaciji za rezultate na zadnjim velikim takmičenjima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2013. u 20:31
    haj trole na spavanje muka mi je od tvoja go^na svugde...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2013. u 14:38
    spanjolci dosta mi vas je dao bog da sljedecih100 godina ne osvojili nista!!!
    Obrisan korisnik