Nogomet

PSV potvrdio dolazak tri nova pojačanja kao nadomjestak za nedavne odlaske

Branimir Korać • subota, 13.07.2013.
PSV potvrdio dolazak tri nova pojačanja kao nadomjestak za nedavne odlaske
Foto: EPA

PSV iz Eindhovena intenzivno radi na ojačavanju momčadi za nadolazeću sezonu. Nakon odlaska trojice važnih igrača (Dries Mertens, Jeremain Lens, Erik Pieters), u subotu su potvrdili dolazak trojice koji bi trebali biti prava pojačanja i učiniti PSV boljim...

Tehnički direktor PSV-a Marcel Brands potvrdio je kako je momčad iz Eindhovena dobila tri nova pojačanja. Za PSV su ugovore potpisali Jeffrey Bruma, Stijn Schaars i Arias.

Bruma dolazi iz Chelseaja, a PSV ga je doveo u borbi s nekolicinom klubova koji su također željeli mladog braniča u svojim redovima. Na kraju su ipak presudili i dobri odnosi londonskog kluba i PSV-a te je Bruma prešao u Nizozemsku za oko tri milijuna eura.

"Bruma je obrambeni igrač kojeg smo željeli već neko vrijeme. Na žalost trebalo nam je malo više vremena za ovaj transfer, ali smo ga na kraju ipak uspjeli dovesti", komentirao je za službenu klupsku stranicu Brands.

Osim Brume stigli su i Schaars i Arias iz lisabonskog Sportinga za ukupno 1.6 milijuna eura, a Brands napominje kako je to bio prilično težak posao za završiti.

"Pregovori su bili vrlo teški, ali smo na kraju ipak uspjeli i sa Schaarsom smo dobili tu dozu iskustva u momčadi. Od prvog dana kada smo uspostavili kontakt s njim, jedva je čako na transfer", dodao je Brands.

Schaars je tijekom karijere nastupao za Vitesse i AZ, a u dresu nizozemske reprezentacije upisao je 19 nastupa. Arias je Kolumbijac koji je u Sporting stigao 2011. godine iz Envigada, ali se nije uspio probiti do prve momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Lovro-ZG13.07.2013. u 22:34
    Šteta za odlazak najboljih igrača. Da su ih zadržali i uz Brumu doveli još jednog boljeg braniča imali bi dobru šansu osvojit prvenstvo i još srušit par rekrda efikasnosti.
    Lovro-ZG
  • Obrisan korisnik13.07.2013. u 20:35
    Fantastična pojačanja za jako malo novaca!! Bruma se doduše nije pokaza u očajnoj sezoni HSV,dok je Shaarcs igrač za kojeg je Sporting prije 5 godina isplatia 5 milja € odštete!! Bit će PSV opet razigran i moćan!
    Obrisan korisnik