Tenis

Ivana Lisjak blizu prolaska u glavni ždrijeb turnira u Carlsbadu

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.07.2013.
Ivana Lisjak blizu prolaska u glavni ždrijeb turnira u Carlsbadu

Ivana Lisjak uspješno je prošla prvu prepreku na WTA turniru u Carlsbadu. U prvom kolu nije niti bila na terenu jer je protivnica predala dok je u drugom kolu svladala Amerikanku Sachiju Vickery...

Drugi put u malom razmaku Ivana Lisjak je svladala Amerikanku Sachiju Vickery. Nakon što je bila bolja u kvalifikacijama Stanforda, isto je ponovila i u kvalifikacijama Carlsbada.

U susretu drugog kola kvalifikacija Lisjak je slavila sa 6:2, 4:6, 6:3 u meču koji je potrajao sat i 56 minuta i bio prilično sličan onom igranom u Stanfordu gdje je pobijedila s 4:6, 6:2, 6:4.

Hrvatska tenisačica je u Carlsbadu je bolje otvorila meč, no onda nije uspjela dovršiti posao u dva seta i morala je u neizvjesnost trećeg. Tamo je bolje iskoristila prilike od Vickery te je prošla u treće kolo kvalifikacija.

U trećem kolu kvalifikacija igrat će protiv Kazahstanke Sesil Karatančeve, inače Bugarke koja je naknadno preuzela kazahstansko državljanstvo. Karatančevu je već jednom svladala, ali bilo je to prije davne četiri godine u Pattayi.

WTA Carlsbad, kvalifikacije drugo kolo:
Ivana Lisjak (Hrvatska) - Sachia Vickery (SAD, 8) 6:2, 4:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisTop temaWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!