Zimski sportovi

Medveščak s mladim snagama na vratima poražen nakon kaznenih udaraca u Linzu

Branimir Korać • nedjelja, 18.08.2013.
Medveščak s mladim snagama na vratima poražen nakon kaznenih udaraca u Linzu
Foto: Davor Sajko

Dan nakon dvoboja protiv Vitjaza u Mariboru, Medveščak je gostovao u Linzu gdje je odmjerio snage s tamošnjim EBEL ligašem. U konačnici je Linz slavio s 5:4 nakon kaznenih udaraca...

Bez obzira na poraz na gostovanju u Linzu, u Medveščaku nisu nezadovoljni nastupom svojih igrača. Linz je slavio nakon kaznenih udaraca u susretu u kojem je nastupio sa svim svojim uzdanicama dok je Medveščak odmarao prvi vratarski dvojac pa su tako minutažu podijelili Koren i Vasiljević.

Mladići na vratima su se predstavili u dobrom izdanju i Medveščak je pao tek nakon kaznenih udaraca.

Počelo je jako dobro po Medvjede koji su poveli već u devetoj minuti 2:0 golovima Willsiea i Murleya, međutim domaćin je vrlo brzo odgovorio preko Lukasa i Morana te je prva trećina završila 2:2.

Prednost na stranu Medveščaka vratio je u drugoj trećini Thomas golom u 28. minuti i sve do same završnice trećine Medvjedi su vodili, a onda je Ulmer poravnao na 3:3.

U posljednju trećinu ušlo se s poravnatim rezultatom, a do prvog vodstva na susretu Linz je doveo Kozek u 46. minuti i kada se činilo da će susret završiti pobjedom Linza u 60 minuta, Thomas s igračem više zabija u 58. minuti za 4:4.

U dodatnih pet minuta mreže su mirovale, a pobjedu domaćinu iz kaznenih udaraca donio je Ulmer.

Sljedeću provjeru Medveščak ima u petak protiv Sary Arke.

Pripremna utakmica:
EHC LIWEST Black Wings Linz – Medveščak Zagreb 5:4 (2:2, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Lovro-ZG19.08.2013. u 12:52
    Igrali su ti golmani koji su na EBEL razini, ak ne i ispod nje. A tak i onak ovo su obične pripreme, pogledaj druge rezultate, i Slovan je popušio od neke EBEL-momčadi. Sve će to doć na svoje 6.9.
    Lovro-ZG
  • vlacng19.08.2013. u 12:38
    Ako ne mogu pobijediti ebeligasa kako ce tek u khl-u.
    vlacng
  • Mithrandir19.08.2013. u 10:57
    Slažem se. Momčad je potpuno nova, sakupljena sa svih strana i trebat će vremena da se uigra. Sada preostaje samo rad, rad i rad. Ovo je zapravo novi početak, a projekt je dugoročan i donijeti će puno dobroga.
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik19.08.2013. u 09:26
    pobjede i porazi sastavni su dio igre. tim se tek uigrava i sve će to biti ok. radi se veliki i dobar posao i na kraju svi ljubitelji i poznavatelji hokeja na ledu imati će višestruku korist iz cijelog projekta.
    Obrisan korisnik