Nogomet

Labbadia: "Rijeka je tipična hrvatska momčad. Ako dobije prostora, izgleda jako dobro"

Branimir Korać • srijeda, 21.08.2013.
Labbadia: "Rijeka je tipična hrvatska momčad. Ako dobije prostora, izgleda jako dobro"
Foto: FaH

Stuttgart pun optimizma dočekuje četvrtak i gostovanje na Kantridi. Trener njemačke momčadi Bruno Labbadia upozorava kako Rijeka može biti vrlo neugodan protivnik...

Stuttgart u Rijeku dolazi s teretom favorita, međutim iz njemačke momčadi pozivaju na oprez jer smatraju da je Rijeka protivnik koji može biti neugodan kada dobije prostora.

"Rijeka je tipična hrvatska momčad. Ukoliko joj dopustite igrati, ukoliko dobije prostora, izgleda jako dobro. Uspjeli smo odraditi uspješno posao protiv Boteva, tako možemo i protiv Rijeke", istaknuo je trener Stuttgarta Bruno Labbadia.

Labbadia je impresioniran stadionom na Kantridi.

"Stadion je na prirodno vrlo atraktivnoj lokaciji i to će dodatno podići atraktivnost ove utakmice. Međutim mi smo ovdje zbog nogometa i želimo odraditi dobru utakmicu i ubilježiti prolaz", rekao je Labbadia.

"Očekujemo vrlo fanatične navijače, euforične, oni vjeruju da njihova momčad može proći. Bit ćemo spremni za takvu situaciju", dodaje Labbadia.

Iako se stekao dojam da Nijemci pomalo podcjenjivački gledaju prema Rijeci, Labbadia jako dobro poznaje protivnika.

"Znam puno o Rijeci, kakav bih bio trener da ne znam detalje o našem protivniku. Gledao sam Riječane protiv Osijeka gdje su se pokazali u jako dobrom izdanju, bili su efikasni i jako dobri."

Njemački mediji ističu kako je Stuttgart trenutno u lošoj formi, ali upravo susret na Kantridi mogao bi biti onaj prijelomni nakon kojeg bi "Švabe" trebale krenuti uzlaznom putanjom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.08.2013. u 01:23
    haha dobro je to zamotao u papir u biti znamo mi sto on misli da su sljam,samo se nadam da ce skupo kozu barem prodat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2013. u 00:25
    Ale ale ale ale
    Obrisan korisnik