Nogomet

Benitez računa na Radoševića i za Ligu prvaka, mladi veznjak na popisu za elitno natjecanje

Branimir Korać • utorak, 03.09.2013.
Benitez računa na Radoševića i za Ligu prvaka, mladi veznjak na popisu za elitno natjecanje

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Radošević registriran je i za Ligu prvaka što je još jedan pokazatelj da Rafael Benitez računa na njega u nastavku sezone na svim frontama...

Prošle sezone Josip Radošević preselio je iz Hajduka u Napoli, vrlo brzo je impresionirao odličnim nastupima u Primaveri i uslijedilo je neizbježno - priključenje prvoj momčadi.

Radošević je i tijekom priprema bio dobar, zadovoljio je novog trenera Napolija Rafu Beniteza i na kraju zaslužio mjesto među 25 igrača registriranih za Ligu prvaka.

Na popisu su i Bruno Uvini i Federicio Fernandez koji su do završnih trenutaka prijelaznog roka bili na popisu za posudbe, a među 25 igrača nije uvršten 22-godišnji veznjak David Bariti vraćen s posudbe u Avellinu.

Napolijev popis za Ligu prvaka

Vratari: Rafael, Pepe Reina, Roberto Colombo

Braniči: Raul Albiol, Pablo Armero, Miguel Angel Britos, Paolo Cannavaro, Federico Fernandez, Christian Maggio, Giandomenico Mesto, Bruno Uvini, Camilo Zuniga.

Veznjaci: Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gokhan Inler, Josip Radošević, Luca Palmiero, Antonio Romano.

Napadači: Jose Maria Callejon, Dries Mertens, Marek Hamšik, Gonzalo Higuain, Lorenzo Insigne, Goran Pandev, Duvan Zapata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 14:33
    "registriran je i za Ligu prvaka što je još jedan pokazatelj da Rafael Benitez računa na njega u nastavku sezone na svim frontama..." ne bi rekao da to znači baš to, ali ajde nek vam bude. napoli u kadru ima cca 25 igrača. znači prijavili su sve koje imaju. ovo ostalo su klinci iz mlađih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 13:09
    vezni red napolia drže 3 šipca...jesu oni tu zbog igračkih kvaliteta ili je posrijedi posao Camore i albanske heroinske mafije:)))?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 10:20
    Na popisu za klupu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 02:32
    dobar je jožek... kako je sam lijepo i realno rekao "neće se bit lako naigrati kraj behramija džemailija i inlera"... treba tako razmišljati, lakše je napredovati kad procjenjuješ stvari.. ali bit će za njega šanse sigurno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 00:01
    lipo je cut ovu vijest
    Obrisan korisnik