Tenis

Britanski izbornik pozvao još dvojicu igrača za Davis kup susret u Hrvatskoj

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 09.09.2013.
Britanski izbornik pozvao još dvojicu igrača za Davis kup susret u Hrvatskoj
Foto: EPA

Britanski izbornik Leon Smith u Hrvatsku će voditi ipak šestoricu igrača. Do četvrtka može promijeniti promijeniti postavu koju je prijavio i ne bi bilo neočekivano da to i napravi...

Dok se u hrvatskoj Davis kup reprezentaciji ne očekuju promjene do ždrijeba i Željko Krajan će najvjerojatnije računati na aktualnu četvoricu igrača, britanski izbornik Leon Smith još uvijek nije odlučio na kog će računati u Umagu.

Smith je prve četiri pozivnice uputio Andyju Murrayu, Jamesu Wardu, Danielu Evansu i Colinu Flemingu, no naknadno je odlučio pozvati još dvojicu igrača.

Tako će prema Hrvatskoj krenuti i mladi Kyle Edmund, 18-godišnjak koji je pokazao veliki napredak ove sezone, te Jonathan Marray, specijalist za igru parova.

Marray je s Flemingom odradio veći broj mečeva i moguće je da će se Smith odlučiti za njih dvojicu u konkurenciji parova dok je Edmund priključen samo zbog stjecanja iskustva i spariranjima na treninzima. Ukoliko Marray uđe u sastav prije ždrijeba u četvrtak, ispast će jedan od dvojca Evans - Ward, onaj koji se pokaže slabijom karikom na zemljanoj podlozi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!