Nogomet

Schildenfeld donio pobjedu Panathinaikosu u prvom susretu Kupa protiv Ergotelisa

Branimir Korać • srijeda, 25.09.2013.
Schildenfeld donio pobjedu Panathinaikosu u prvom susretu Kupa protiv Ergotelisa
Foto: Kristijan Komarica

Kup utakmice ovog tjedna su na rasporedu i u Grčkoj gdje je posebno zanimljivo bilo u Ateni. Panathinaikos je ugostio momčad Ergotelisa i slavio s 2:1, a pobjedu divu grčkog nogometa donio je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld...

Panathinaikos je u dramatičnom prvom susretu šesnaestine finala Grčkog kupa svladao momčad Ergotelisa s 2:1, a strijelac pobjedničkog gola bio je stoper hrvatske reprezentacije Gordon Schildenfeld.

Schildenfeld je dobro odradio posao kroz svih 90 minuta, a u posljednjoj minuti je bio najviši u skoku i glavom je poslao loptu u mrežu i osigurao svojoj momčadi malu prednost uoči uzvrata.

Atenjani su do vodstva stigli u 41. minuti zahvaljujući golu Belgijca Viktora Klonaridisa, ali nakon točno sat vremena igre gosti su došli do poravnanja. Strijelac je bio mladi napadač na posudbi iz Olympiakosa Dimitris Diamantakos.

Osim vrlo dobrog Schildenfelda, nastupio je i Danijel Pranjić koji je također zaslužio pohvale za nastup, a na travnjaku je proveo sve do 64. minute kada ga je zamijenio grčki talent Anastasios Lagos.

Grčki kup, šesnaestina finala, prva utakmica:
Panathinaikos - Ergotelis 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.09.2013. u 15:16
    Pa majke ti ako Schifo i Lovren ne budu dva stopera zadnje dvije tekme u kvalifikacijama.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.09.2013. u 08:36
    Bravo Schifo
    Obrisan korisnik