Zimski sportovi

French: "Linija Cheechoo, Thomas, Murley je danas imala svoj dan"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • utorak, 01.10.2013.
French: "Linija Cheechoo, Thomas, Murley je danas imala svoj dan"
Foto: Davor Sajko

Trener zagrebačkog Medveščaka Mark French je nakon nastavka pobjedničkog niza u brlogu Medvjeda bio zadovoljan linijom koja je konačno imala sjajan dan. Pomalo iscrpljeni ruski hokejaši nisu imali pravih šansi za realizaciju pogotka u Ledenoj dvorani.

Po završetku četvrte domaće utakmice, trener Mark French broji četvrtu pobjedu, a puni ulov mu je u ponedjeljak navečer priskrbila linija Jonathan Cheechoo, Matt Murley i Bill Thomas: "Očito je linija Cheechoo, Thomas, Murley danas imala svoj dan. Funkcionirala nam je i obrana, a Brust je imao nekoliko sjajno odrađenih zadataka."

Strateg gostujuće momčadi Anatoli Jemelin priznao je kako je u ponedjeljak navečer pobjedu zasluženo odnijela bolja momčad, a vjerojatno je poseban razlog za razgovor imao s kapetanom Sergejom Gusevim: "Nismo imali pravih prilika za pogodak. Naši protivnici su iskoristili svaku akciju, zadnji pogodak je naša pogreška i mogu samo čestitati domaćinima na pobjedi."

Medvjedi su u posljednjoj trećini nanizali tri isključenja, što je rezultiralo pritiskom Avtomobilista koji je imao 19-4 u udarcima na gol. Ipak, ni tada nisu uspjeli smanjiti rezultat, a kapetan Sergej Gusev je pogrešnom procjenom poklonio pak Mattu Murleyju za konačnih 3:0.

"Imamo mnogo dobrih igrača i kada jedan nema dobar dan, uvijek može uskočiti drugi, pruži se prilika nekom drugom za napredak", reći će French o svojem sastavu i uigranim linijama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.10.2013. u 15:19
    http://en.khl.ru/standings/244/conference/
    Obrisan korisnik
  • mago01.10.2013. u 09:54
    khl.ru
    mago
  • litleben01.10.2013. u 08:49
    gdje je ta tablica?
    litleben