Nogomet

Video: PSV bolji od Čornomoreca, Salzburg i Valencia uspješni u gostima

Filip Han • petak, 04.10.2013.
Video: PSV bolji od Čornomoreca, Salzburg i Valencia uspješni u gostima
Foto: EPA

U skupinama A, B i C Europske lige nije bilo iznenađenja. Swansea i Valencia su upisali pobjede u skupini A, dok je gostujući PSV bez većih problema svladao Čornomorec u skupini B. Salzburg je bio uspješan u gostima kod Esbjerga, a remi su upisali Elfsborg i Standard...

Skupina A

Swansea je upisao minimalnu pobjedu nad St. Gallenom. Jedini pogodak na utakmici djelo je Waynea Routledgea u 52. minuti, čime je Swansea upisao drugu pobjedu u ovom natjecanju i sada se nalazi na vrhu skupine A sa šest bodova.

Valencia je u gostima svladala Kuban rezultatom 2:0. Oba su pogotka pala u drugom poluvremenu, prvi u 73. minuti kada je zabio Paco Alcacer, a drugi u 81. kada je mrežu zatresao Sofiane Feghouli čime je postavljen konačni rezultat.

Skupina B

U Dinamovoj skupini B PSV je svladao Čornomorec u gostima. Konačan rezultat iznosio je 0:2, strijelac prvog pogotka bio je Memphis Depay u 13. minuti, a posao je dovršio Florian Jozefzoon u 88. minuti.

Skupina C

Salzburg je upisao drugu pobjedu u skupini C, ovoga puta u gostima nad Esbjergom. Već u šestoj minuti pogodio je Alan i doveo goste u vodstvo, a isti je igrač to vodstvo povećao u 38. minuti susreta. Domaći su do kraja samo uspjeli smanjiti zaostatak kada je u 89. minuti zabio Pape Diouf.

Neriješenu utakmicu odigrali su Elfsborg i Standard. Domaća momčad je povela u 23. minuti golom Viktora Claessona, a gosti su izjednačili preko Geoffreya Biaa u 62. minuti, te konačan rezultat iznosi 1:1.

Europska liga, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Kuban Krasnodar0:2Valencia
Swansea City1:0St. Gallen
1Valencia 612:7+513
2Swansea City 66:4+28
3Kuban Krasnodar 67:706
4St. Gallen 66:13-76

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.10.2013. u 11:46
    Dinamo bodove još jedino može osovjiti doma protiv Ludogorca,protiv ostalih nemaju šanse
    Obrisan korisnik