Nogomet

Mamić: "Zaslužili smo pobijediti, možda ostanem trener i nakon zime"

Bernard Jurišić • četvrtak, 24.10.2013.
Mamić: "Zaslužili smo pobijediti, možda ostanem trener i nakon zime"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je protiv PSV-a osvojio prvi bod u ovogodišnjoj Europskoj ligi. Mreže se nisu tresle, iako su mogle, a trener/sportski direktor Modrih Zoran Mamić smatra da je Dinamo bio bliži pobjedi...

Prvi bod je stigao na Dinamov konto u ovosezonskoj Europskoj ligi, iako se mreže u Maksimir nisu tresle:

"Mislim da smo večeras zaslužili pobijediti. Podsjetila me ova utakmica na onu protiv Basela prije nekoliko godina, kad smo dominirali, ali nismo pobijedili. Imali smo večeras puno prigoda, ali trebalo nam je više mirnoće u završnici", kazao je nakon utakmice trener/sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

"Izgledali smo kao momčad, dobro smo držali linije igre i stvorili dosta šansi. PSV je imao nekoliko udaraca iz velike udaljenosti, ništa više. Cijela momčad je bila dobra u defanzivi."

Prazne tribine zbog Uefine kazne činile su tužnu kulisu, no Mamić smatra da je to ovog puta bilo čak i korisno za njegovu momčad:

"Ružno je igrati bez publike, ali u ovakvoj utakmici to nam je skoro i dobro došlo. Mogli smo puno toga reći igračima na terenu s klupe."

O budućnosti na Dinamovoj klupi Mamić je rekao:

"Sigurno ostajem do kraja jeseni, a nakon toga bismo trebali dovesti novog trenera. Ali tko zna, možda i nas trojica ostanemo, iako nisam baš sretan s tim poslom. Smatram da klubu puno više mogu dati kao sportski direktor."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 18:47
    dva,tri nerješena vani, doma pobjede protiv Slavena i Osijeka i može bit i izbornik. Da onaj put Tanac nije došao i da je ovaj imao par utakmica ...sada bi bio izbornik nakon IŠ. ALi nikad kasno.....za par mjeseci, godinu ...evo Maminja za izbornika.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 09:11
    Pa bio je ispod svakog nivoa ali zato što mu Dinamovi igrači nisu dozvolili više od toga! To s odrađivanjem utakmice objesi mačku o rep... Dinamo je izgledao kao prava ekipa i da je bilo malo više mirnoće i manje škrtosti mogli su fino natrpati PSV-a koji je nedavno razmontirao Ajaxa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 08:43
    pa nije bas da su pokazali neku zelju i ambiciju za pobjedom...
    Obrisan korisnik
  • Mihalj25.10.2013. u 08:33
    što to uopće znači doći odraditi utakmicu, daj mi malo pojasni.
    Mihalj
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 07:59
    Igraš koliko ti protivnik dopusti. Jučer je Dinamo bio odličan. Ne znam čemu taj hrvatski jal, da je ovo umjesto Dinama odigrala bečka Austrija ili Steaua, svi bi pisali kako su odlična momčad za male pare i zašto Dinamo ne može tako. Zbog toga što sami sebe ne cijenimo nas "veliki" i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik