Nogomet

Remi protiv Antalyaspora izvukao Prosinečkog s dna tablice

Ivana Strahija • ponedjeljak, 04.11.2013.
Remi protiv Antalyaspora izvukao Prosinečkog s dna tablice
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Turska Spot Toto Super liga ušla je u svoje deseto kolo, a Robert Prosinečki i njegov klub Kayserispor upisali su remi protiv ne tako slabog Antalyaspora.

Robert Prosinečki je s Kayserisporom u desetom kolu turskog prvenstva došao do šestog boda i maknuo se sa samog dna tablice. Njegova je momčad s 2:2 remizirala u gostima.

Gostujuća je momčad povela već u petoj minuti, kad je Henrique Sereno odlično reagirao na ubačaj iz kuta. Domaćini, inače deseta ekipa tablice, muče se probiti obranu Kayserispora, to im uspijeva tek u 48. minuti. Tada je Emrah Bassan matirao gostujućeg golmana sjajnom izvedbom slobodnjaka, malo van kaznenog prostora.

No, gosti još nisu pokazali sve što znaju, pa u 72. minuti Sefa Yilmaz uz asistenciju Pabla Mouchea matira golmana Antalyaspora Hakana Arikana. Tada je domaća ekipa morala ubaciti u višu brzinu, kako se ne bi osramotila pred domaćim navijačima, čiju muku u 87. minuti uspijeva prikratiti Lamine Diarra, koji vara vratara Gokhana Degirmencija.

Remijem je Prosinečki sa svojom momčadi pokazao napredak, no trenerska mu se stolica ljulja, prema pisanju turskih medija. Kako bi se izvukao iz nezavidnog položaja, Prosinečki mora nastaviti s dobrim rezultatima, posebno kod kuće, gdje ga u 11. kolu čeka Bešiktaš Slavena Bilića, peta ekipa tablice.

Turska Spot Toto Super liga, 10. kolo:
Antalyaspor - Kayserispor 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2013. u 22:50
    Šteta,i po ko zna koji puta se dešava Prosinečkom ove sezone da prima golove u zadnjim minutama utakmice!!
    Obrisan korisnik