Nogomet

Tino Sven Sušić debitira u reprezentaciji BiH, pozvani i Vršajević i Kvržić

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 17.02.2014.
Tino Sven Sušić debitira u reprezentaciji BiH, pozvani i Vršajević i Kvržić
Foto: Bruno Karadža

Tino Sven Sušić novo je ime iz MAXtv Prve lige na listi reprezentativnih kandidata Bosne i Hercegovine. Stric Hajdukovog veznjaka, izbornik Safet Sušić, pozvao je i još dvojicu igrača iz hrvatske lige za prijateljsku utakmicu protiv Egipta...

Hrvatska nogometna liga ima samo dvojicu predstavnika na listi od 27 hrvatskih reprezentativaca koji kandidiraju za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske. U istom terminu 5. ožujka reprezentacija BiH igra prijateljsku utakmicu protiv Egipta, a među 22 kandidata su trojica iz MAXtv Prve lige.

Pozivnice od izbornika Safeta Sušića dobili su Hajdukovac Avdija Vršajević i Rijekin Zoran Kvržić, koji su i dosad bili pozivani. Novo ime je 22-godišnji Tino Sven Sušić, veznjak Hajduka i nećak aktualnog izbornika Bosne i Hercegovine.

Tino Sven je sin Safetovog brata Seada, također bivšeg nogometaša, a rođen je u Belgiji za čije mlade selekcije je nastupao do dolaska u Hajduk u ljeto 2012.

S obzirom da je već imao i hrvatsku putovnicu, dobio je poziv za nastup u mladoj hrvatskoj reprezentaciji, no zahvalio se i odlučio pričekati poziv iz BiH. Zanimljivo je da je državljanstvo te zemlje dobio tek prošle godine, a sad je stigla i pozivnica za reprezentativni debi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.02.2014. u 22:32
    Dragan Primorac je baš dobro igrao u humanitarnim utakmicama...bio je puno bolji od Polančeca.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2014. u 17:05
    sušić je talentiran, ali oscilira od odličnih poteza do oponašanja dragana primorca u onim humanitarnim tekmama otprije 5 godina... treba mu vjerojatno jači klub i jača liga
    Obrisan korisnik