Rukomet

Vrhunski rukometni vratari ponovno u Tučepima i Makarskoj

Sportnet • ponedjeljak, 14.04.2014.
Vrhunski rukometni vratari ponovno u Tučepima i Makarskoj
Foto: Davor Sajko

I ove godine po četvrti put za redom se u Tučepima i Makarskoj održava Međunarodni kamp rukometnih vratara koji okuplja mlade čuvare mreža iz čitavog svijeta...

Kamp rukometnih vratara je stekao ogromnu reputaciju i poštovanje sviju onih koji imaju ikakve veze s rukometom te se prometnuo u jedinstveni projekt ovakve vrste i po mnogima najbolji u svijetu. To nimalo ne čudi s obzirom tko su predavači i demonstratori, a oni su najbolji svjetski rukometni vratari koji svoje znanje prenose na mlade naraštaje. Tako su kroz ovih nekoliko godina rada kampa iz godine u godinu svoje znanje nesebično prenosili Thierry Omeyer, Kasper Hvidt, Vladimir Vujović, Nikola Blažičko, Marin Šego, Dejan Perić, Mirko Alilović, Mirko Bašić, Enid Tahirović, Dragan Jerković te mnogi drugi.

"I ove godine kvaliteta se treba održati pa će tako organizator uvesti novinu, a to je da će norveška psihološka trenerica Karinna Anderssen imati stručna predavanja mladim vratarima koja su jako bitna u sportu, a pogotovo imaju jako veliki utjecaj na samoga vratara", zaključio je Mario Čaljkušić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!