Nogomet

Mršić: "Mi smo diktirali ritam"; Scoria: "Zaslužili smo pobjedu"

Ivana Strahija, Davor Mikulić • ponedjeljak, 26.05.2014.
Mršić: "Mi smo diktirali ritam"; Scoria: "Zaslužili smo pobjedu"
Foto: FaH

Prvi je dio kvalifikacija odrađen, a 2:2 nikome ne garantira Prvu ligu. Stoga će u četvrtak biti dan odluke za Slaven Belupo i Cibaliju...

Dva su puta Farmaceuti vodili u Vinkovcima i dvaput su Vinkovčani remizirali, a konačnih 2:2, iako ne garantira ništa, daje malu prednost Slaven Belupu, koji je domaćin u četvrtak.

"Šteta, mislim da smo zaslužili pobjedu, nismo je dobili. Ali, ekipa je, po meni, pokazala da igra dobro, da želi igrat, da imamo svoju ideju i svoje slabosti. Nije bilo ni lako doći u Vinkovce i odigrati ovakvu utakmicu", kazao je po susretu trener Slavena Elvis Scoria.

Koprivničani su "pomogli" Cibaliji, zabili su autogol za 2:2. Takve reakcije, iako nesretne, su i nespretne te na njima treba poraditi. "Trebamo se okrenut četvrtku, da pred našom publikom odigramo dobru utakmicu i ostanemo u Prvoj ligi."

Iskusni Stanko Mršić može biti ponosan na svoju momčad, koja je imala dominaciju na travnjaku i više loptu u nogama. "Rekao bih da smo mi bili ti koji smo diktirali ritam, Belupo je bio opasan iz kontri i polukontri. Ali kada sve zbrojim i oduzmem mislim da smo sami sebe pobijedili. I kod prvog gola i kod drugog gola to nisu bile prave gol šanse. U svakom slučaju, gosti su imali jednog Ozobića koji je znao iskoristiti te prilike."

Njegov plan za četvrtak: "Farmaceuti imaju povoljniji rezultat, međutim mi se ne predajemo. Rezultat 2:2 aktivan je i za nas, ako zabijemo gol za 1:0, naša je pobjeda."

Prva liga kvalifikacije

finale - prve utakmica

Cibalia2:2Slaven Belupo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nikoništ26.05.2014. u 22:43
    Mršicu: pa nebudeš rekao: da bili smo slabiji.Treba zabiti gol, ako budete igrali kao 1 poluvrijeme nema zime.
    nikoništ