Nogomet

Scolari: "Brazil je imao više od igre"

Martina Oštrić • srijeda, 18.06.2014.
Scolari: "Brazil je imao više od igre"
Foto: EPA

Drugo kolo skupine A otvorili su domaćini Brazilci i reprezentacija Meksika. U zanimljivoj utakmici dvije su reprezentacije odigrale susret bez pogodaka, a protivnici hrvatske reprezentacije u posljednjem kolu pokazali su se tvrdim orahom. Evo što su izjavili sudionici utakmice.

Brazilski trener Luiz Felipe Scolari smatra kako je ovo bila dobra utakmica. "Brazil je imao više od igre. Imali smo bolje prigode, ali nažalost to nismo uspjeli na najbolji način realizirati i doći do pobjede. 0:0 nikada nije dobar rezultat kada je Brazil u pitanju". Dodao je i kako ništa ne bih mijenjao ni u sastavu ni u sustavu igre. "Ostaje tek mala žalost za rezultatom jer bi nam pobjeda značila i četvrtfinale, no i ovako je dobro".

Kapetan meksičke reprezentacije Rafael Marquez kaže kako su odigrali kako se i tražilo od njih. "Samo moramo nastaviti s ovakvom igrom. Ovo danas mora biti putokaz kako dalje".

Za junaka večeri Guillerma Ochou, koji je uspješno zaustavljao sve brazilske udarce prema golu, ovo je bila teška utakmica, ali "znali smo da nas takva očekuje pa smo dali sve od sebe. Sretni smo, možemo zahvaliti Bogu na ovakvom daru, na ovakvim obranama. Ekipa je pokazala snagu, kompaktnost, zajedništvo, posebno u obrani".

Za meksičkog trenera Miguela Herreru ali i cijelu njegovu momčad osjećaj je sjajan. "Bila je ovo jedna izjednačena utakmica. Momčad je sjajno reagirala i pokazala zajedništvo". Dodao je i kako nije lako igrati u Brazilu. "Teško je igrati i u ovakvim uvjetima ali ipak treba naglasiti kako smo imali podršku sjajnih navijača kojima se još jednom zahvaljujemo".

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2014.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2014. u 20:11
    Braking news: Scolarija ubo komarac malaričar i bunca u groznici pa blebeće ludosti kao o čisto penalu protiv Hrvatske...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2014. u 16:05
    Trebao je staviti Nishimuru u napad umjesto onog padavicara Neymara juniora
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2014. u 15:37
    brazil s ovakvom igrom može stavit soli na repu pokalu svjetskog prvaka!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2014. u 13:41
    čovik je se pogubio skroz
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2014. u 10:46
    gadiš mi se i ti i brazil.
    Obrisan korisnik