Košarka

Tyrese Rice dolazi u Real Madrid, Dontaye Draper u potrazi za novim klubom

Branimir Korać • nedjelja, 29.06.2014.
Tyrese Rice dolazi u Real Madrid, Dontaye Draper u potrazi za novim klubom
Foto: EPA

Nakon poraza u finalu španjolskog doigravanja, madridski Real kreće u pospremanje momčadi. Pod upitnikom je pozicija trenera Pabla Lasa, a vrlo je izgledno kako će klub napustiti Dontaye Draper...

U ključnim trenucima sezone, madridski Real nije bio u očekivanom i priželjkivanom izdanju. Upisao je poraz u finalu Eurolige od Maccabija, a zatim i u finalu španjolskog doigravanja od Barcelone.

Stoga i ne čudi kako u klubu nisu zadovoljni, izmaknula su im dva najvažnija trofeja iako je Real dobrim dijelom sezone igrao u najboljoj formi u Europi.

Kako javljaju španjolski mediji, u tijeku su pregovori s Tyreseom Riceom, razigravačem Maccabija koji je igrao ključnu ulogu u pohodu telavivskog diva na naslov prvaka Europe.

Osim što u klubu rade na dovođenju Ricea, pod velikim upitnikom je sudbina trenera Pabla Lasa. Laso bi mogao biti zamijenjen na klupi, a kao glavni kandidati za njegovog nasljednika spominju se Joan Plaza koji je prošle sezone vodio Unicaju te Pedro Martinez kojem je istekao ugovor s Gran Canarijom i neće ga produžiti.

Među onima koji će napustiti klub nalaze se imena Dontayea Drapera i Marcusa Slaughtera dok je pod upitnikom i ostanak Nikole Mirotića kojeg bi Chicago Bullsi mogli povući u NBA ligu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.07.2014. u 08:09
    Stvarno ne vidim šta će im pored Rodrigueza ovakav play. Bezveze. Draper ajd ti nazad u Cedu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2014. u 19:49
    I odmorio - i zaradio!
    Obrisan korisnik
  • cimbo29.06.2014. u 23:47
    Ajmo Draper nazad u Cedevitu, taman si se fino odmorio u ove dvije sezone...
    cimbo
  • vlacng29.06.2014. u 20:39
    A takvoga playa,toga tipa uopce ne vidim u igri Reala.
    vlacng
  • skabrnjanac29.06.2014. u 17:56
    tipicni real kupuje igraca na poziciji na kojoj su najbolje pokriveni... nadam se da jos 50 godina nece osvojit euroligu...
    skabrnjanac