Nogomet

14. trenerska promjena u Levskom u zadnjih šest godina, bivši igrač Rijeke ponovno na klupi

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.08.2014.
14. trenerska promjena u Levskom u zadnjih šest godina, bivši igrač Rijeke ponovno na klupi
Foto: Sandro Donda

Jedan od klubova u kojima nije lako raditi je Levski. Klub iz Sofije 14. put od 2008. godine promijenio je trenera i to ovaj put nakon manje od dva mjeseca...

Španjolac Jose Pepe Murcia nije više trener Levskog. U Sofiju je stigao u lipnju ove godine, međutim već na startu sezone dobio je otkaz. Umjesto Španjolca na klupu će sjesti sportski direktor, inače bivši igrač Rijeke Georgi Ivanov, koji tako po četvrti put sjeda na klupu ovog kluba.

"Bit ću trener određeno vrijeme i nećemo žuriti s odlukom. Postoje neke opcije, razgovarali smo s nekim bugarskim trenerima, ali nismo postigli dogovor. Murcia nije dobio otkaz jer Levski nije na vrhu već zbog loših igara momčadi", rekao je Ivanov.

Klub iz Sofije posljednji trofej osvojio je još 2009. godine, a od 2008. čak 14 puta mijenjao je trenera u potrazi za pravim rješenjem koje će odvesti klub na vrh bugarskog nogometa.

Rekordan raskid ugovora imao je prošle godine kada je Ivajlo Petev dan nakon predstavljanja napustio klub zbog pritiska navijača koji nisu željeli na klupi velikog navijača gradskog rivala CSKA.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.08.2014. u 22:19
    uh , rado se sjetim ivanova , vjerojatno najbolji stranac u rijeci ikada
    Obrisan korisnik