Nogomet

Duje Čop: "Nije kraj svijeta, imamo pred sobom još važnih utakmica"

Ivana Strahija • četvrtak, 07.08.2014.
Duje Čop: "Nije kraj svijeta, imamo pred sobom još važnih utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Ni igrači Dinama nisu bili raspoloženi za mnogo priče, teško im je bilo nakon što su kod kuće, na svom Maksimiru, doživjeli poraz i okončali snove o Ligi prvaka. No, naglašavaju, ima još utakmica...

Kraj je utrke za Ligu prvaka, u kojoj se ove sezone neće natjecati nijedan hrvatski klub. Dinamo je, unatoč pobjedi u gostima, kod kuće ispustio priliku. "Ispali smo iz Lige prvaka, mislim da smo imali prilike koje nismo iskoristili dok je Aalborg svoje prilike iskoristio i na kraju su zasluženo prošli. Dogodi se takva utakmica gdje imaš puno šansi, ali i puno promašiš. Najčešće dolazi kazna u obliku gola, to nam se danas dogodilo", tužan je bio Domagoj Antolić.

Njegov kolega Josip Pivarić pak je za službene internetske stranice Kluba kazao kako mu je posebno žao zbog navijača: "Najviše mi je žao tih ljudi na trbinama jer nismo dugo imali takvu podršku, nismo dugo imali takvo navijanje, bilo je prekrasno. Mi smo im htjeli vratiti na najbolji mogući način, međutim nije nam se otvorilo i loše je završilo za nas. Jednostavno nismo imali sreće."

Bilo kako bilo, treba se okrenuti novim izazovima, dodao je Duje Čop: "Svi u momčadi su tužni, u dvije utakmice smo pokazali da smo bolja momčad, ali nije bitno tko je bolja momčad nego tko je dao više golova. Bodrimo se međusobno da ovo nije kraj svijeta, imamo još bitnih utakmica. Sad ćemo imati nove ciljeve, pokušati ostvariti dobar rezultat u Europi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kroftek07.08.2014. u 15:20
    drvo kao drvo, ne osjeti kad zabiješ sjekiru u njega, a kamoli kad mu klub ispadne iz lige prvaka...
    kroftek
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 13:18
    Naravno da nije kraj svijeta. Sa igracima kao sto su Duje Cop bila bi ludost ocekivati ligu prvaka.I europska liga bila bi premija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 12:18
    Najjača Čopova izjava je prije malo više od godinu kada je izvučena Austria pa komentirajući ždrijeb je rekao da je njihova najveća mana što izvukli Dinamo hahaha... koja budala...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 11:37
    čuje dop
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 09:33
    Nije zvaka za seljaka i nije dinamo za ligu prvaka
    Obrisan korisnik