Nogomet

Aalborgov junak: "Bio sam jako sretan kada sam vidio spuštenu zastavicu"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.08.2014.
Aalborgov junak: "Bio sam jako sretan kada sam vidio spuštenu zastavicu"
Foto: Kristijan Komarica

Danski prvak Aalborg izbacio je Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka, rezultatom koji je pomalo iznenadio i same Dance, koji priznaju da su imali i dozu sreće na svojoj strani.

Iako su priznavali prije utakmice da je zagrebački Dinamo favorit za prolaz, nogometaši Aalborga iskoristili su svoje šanse na Maksimiru i s 2:0 izborili mjesto u četvrtom pretkolu Lige prvaka.

"Nogomet je povremeno vrlo neobična igra. Igrali smo bolje nego u prvoj utakmici, ali ključna je razlika bila u realizaciji. Imali smo odličnog vratara i potrebnu dozu sreće. Naravno, marljivo smo radili kako bismo došli do ove pobjede", rekao je poslije utakmice danski trener Kent Nielsen.

Junak Aalborga bio je dvostruki strijelac Anders Jacobsen, koji nije sasvim siguran je li pri postizanju prvog pogotka, u prvom poluvremenu, bio u zaleđu.

"Možda sam malo previše želio kod tog gola, znam da sam bio na rubu zaleđa. Zato sam bio jako sretan kada sam vidio da je zastavica ostala spuštena", izjavio je.

"Nakon toga, vjerovali smo da možemo zabiti i drugi. Bio je fantastičan osjećaj kada je i ta druga lopta ušla u mrežu", dodao je Jacobsen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 12:13
    Svaka ti čast, ti si pravi napadač, od 3 udaraca na gol dva si zabio, a ne onaj Čop, da se igra do prekosutra ne bi zabio gol....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 12:13
    Imaju tog Jacobsena ali čovjek radi posao!!! Zabio je što je trebao, još nekoliko puta opasno zaprijetio, uglavnom opasan... Dinamovci su promašivali zicere, Jacobsen nije i kraj. Aalborg zasluženo dalje.
    Obrisan korisnik