Nogomet

Lucescu: "Petrolul se neće predati, nadam se da u Zagrebu možemo ponoviti Plzen"

Borna Rupnik • srijeda, 27.08.2014.
Lucescu: "Petrolul se neće predati, nadam se da u Zagrebu možemo ponoviti Plzen"
Foto: Kristijan Komarica

Momčad Petrolula doputovala je u Zagreb, gdje će u četvrtak na Maksimiru zaigrati protiv Dinama i pokušati nadoknaditi zaostatak sa svog terena.

Nakon poraza u prvoj utakmici (1:3), Petrolul iz Ploiestija ima pred sobom težak zadatak želi li izboriti mjesto u skupinama Europske lige. No, u Zagreb nije došao s bijelom zastavom.

"Nećemo se predati, bez obzira kolike su nam šanse. Vjerujemo da možemo odigrati dobru utakmicu i doći do željenog uspjeha", najavio je Razvan Lucescu, trener rumunjske momčadi.

Rumunji su uvjeren da im se predstava iz Ploiestija ne može ponoviti Maksimiru te da se sreća mora okrenuti i na njihovu stranu.

"Imali smo peh, uz ne baš najbolje suđenje. Poništen nam je Tamuzov pogodak, kazneni udarac za Dinamo bio je na granici, prekršaj u zadnjoj minuti nije bio za isključenje, a slobodni udarac za treći pogodak nije bio pravilno izveden jer su igrači Dinama došli preblizu golu. Nadam se da će suđenje sada biti bolje", analizirao je Lucescu.

"Nadam se da možemo ponoviti ono što nam je pošlo za rukom u Plzenu", dodao je. Petrolul je u trećem pretkolu Europske lige na svom terenu odigrao 1:1 s Viktorijom iz Plzena, da bi potom u Češkoj pobijedio s visokih 4:1 i tako prošao dalje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • crodevils28.08.2014. u 09:13
    ajmoo dinamo!!!
    crodevils
  • h-tomek28.08.2014. u 08:18
    Ja moram priznati da mi nije jasno koju je utakmicu Lucescu gledal. Onaj faul je definitivno bil za crveni, em čista gol šansa ako igrač prođe, em ga je ovaj zapravo rukom uhvatio za nogu kad ga već nije uspio klizećim startom pokupiti, tak da ja ne znam o čemu on tu priča. I jedino što nije bilo... [više na forumu]
    h-tomek
  • vlacng27.08.2014. u 22:58
    Kad čujem ovakve kritike na suđenje odmah mi dođe loše.
    vlacng